A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

ЗАПРОШУЄМО на свято кобзарського мистецтва "Взяв би я бандуру" 30 травня 2021 року об 11 годині

Дата: 28.05.2021 10:16
Кількість переглядів: 1152

Фото без опису

ЗАПРОШУЄМО НА СВЯТО У ВЕЛИКУ БАГАЧКУ

Щорічно у останню неділю травня на Великобагачанщині розмаїттям творчих талантів буяє обласне свято кобзарського мистецтва "Взяв би я бандуру", адже саме Великобагачанщина має бренд козацького, кобзарського краю.

30 травня 2021 року на 11 годину ми щиро запрошуємо відвідати всі принади красивого дійства, яке проводиться вже в тридцять друге і присвячується нашому славетному земляку, поету-кобзарю Федору Даниловичу Кушнерику.

Подорожуючи від одного сценічного майданчика до іншого, Ви матимете нагоду вшанувати пам’ять Ф.Д.Кушнерика на його могилі та біля пам’ятника, що на площі біля Великобагачанської мистецької школи, переглянути виставку-продаж виробів декоративно-прикладного мистецтва місцевих майстрів, ознайомитися з доробком майстрів пензля, а чи й замовити власний портрет.

До Ваших послуг будуть дитячі атракціони. Скуштувати смачних українських страв Вас запрошує на тимчасових об'єктах харчування місцевий ресторан "Перлина" .

Проте пріоритетною на святі кобзарського мистецтва буде чарівна мелодія прабатьківського національного інструменту бандури, яка звучатиме на повну силу на головній сцені свята, що у Великобагачанському центрі культури і дозвілля, та на інших сценічних майданчиках свята. Велика, багатогранна програма включає в себе неперевершені виступи артистів капели бандуристів "Любава" Полтавського фахового коледжу мистецтв ім. М.В.Лисенка, тріо "Вишиванка" Полтавської обласної філармонії, тріо "Срібні струни" Полтавської дитячої музичної школи №1 ім. П.І.Майбороди, народного ансамблю народного танцю "Джерело" Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.П.Котляревського, вокально-інструментального ансамблю бандуристок "Рута" та дитячих колективів бандуристів Великобагачанської мистецької школи ім. Ф.Д.Кушнерика.

Аматорські колективи та окремі виконавці клубних закладів громади підготували цікаву та змістовну культурно-мистецьку програму, що прославляє наш край, улюблений музичний інструмент українців - бандуру, нашу славну Україну.

Щиро запрошуємо відвідати обласне свято кобзарського мистецтва "Взяв би я бандуру", свято нашої історії, нашої традиції, гордості, козацького духу, свято народного таланту!

Оргкомітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь