A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Оголошення про початок громадських обговорень містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території смт Велика Багачка» та звіту про стратегічну екологічну оцінку цього поекту документа державного планування

Дата: 26.05.2021 15:08
Кількість переглядів: 607

Фото без опису

Для обговорення громаді надається проект документа державного планування «Генеральний план та план зонування території смт Велика Багачка», розробленого на підставі рішення 30 сесії 7 скликання Великобагачанської селищної ради від 14.02.2019 року «Про надання дозволу на розроблення генерального плану з зонуванням території смт Велика Багачка». Розробник – ДП Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя.

На виконання Закону України Про стратегічну екологічну оцінку проведено підготовку Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документа державного планування “Смт Велика Багачка Полтавської області. Генеральний план”.

Ознайомитись з матеріалами містобудівної документації та звітом можливо в приміщенні Великобагачанської селищної ради за адресою          смт Велика Багачка, вул. Каштанова, буд. 20 та на сайті Великобагачанської громади http://velyka-bagachka-rada.gov.ua, контактний телефон (05345) 9-13-72, термін громадського обговорення 30 днів, з дня опублікування даного повідомлення.

Зауваження та пропозиції надаються у друкованому або письмовому вигляді до Великобагачанської селищної ради чи на електронну адресу: otg@velyka-bagachka-rada.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь