A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 13

Дата: 28.04.2016 16:59
Кількість переглядів: 1369


ДОРОГА ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКА ГРОМАДО!

         Прийміть  найщиріші вітання  з нагоди світлого християнського свята – Воскресіння Христового ! Хочу  побажати всім і кожному міцного здоров’я, добра, миру, злагоди, сімейного благополуччя, терпимості, милосердя. Нехай диво  Християнського воскресіння надихає  вас на добрі справи, наповнить радістю ваші серця.


            З повагою  селищний голова     Юрій   Саковський

        Виконавчий комітет та депутатський корпус селищної   ради щиро вітають чоловічий гурт «Булава»  Бутоводолинського   сільського будинку культури, художній    керівник Заслужений працівник культури України В.Шарий,  та соліста-вокаліста   Великобагачанського  РЦНТКДР Сергія Макаренка ,які  на Міжнародному  фестивалі-конкурсі  виконавців  естрадної пісні «Жива вода -2016» в м. Дергачі Харківської  області серед виконавців з Китаю,Молдови, Вірменії, Білорусії  та з  6 областей України вибороли  почесні  званняЛауреатів І ступеня. Бажаємо  вам, нашим  землякам -гордості великобагачанського краю, всіх людських гараздів, творчих злетів та  перемог.

 Ми продовжуємо інформувати наших читачів про  наведення порядку  в населених пунктах селищної ради. Добрими справами в плані наведення  чистоти  в селищі відзначилися старшокласники Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ст. З власної ініціативи 107 учнів 10-11 класів працювали в парку «Ювілейний».
  За короткий час(в їх роботу внесла корективи погода) були почищені бордюри , підметені доріжки, пофарбовані урни для сміття. Селищна рада вдячна   всім учасникам Дня довкілля-діти та їх  шкільному Президенту  Тані             Якименко за ініціативу та зразкове виконання поставлених завдань.
Протягом тижня великобагачанці продовжували працювати  по озелененню селища.
Так Асоціацією розвитку садівництва  у Полтавській області, директор Сенченко В.П., було передано безкоштовно  для селищної ради 600 саджанців яблунь, які  були висаджені представниками трудових колективів,зокрема, дільниці очисних споруд   «Миргородводоканал »-60, Великобагачанської ЗОШ  І-ІІІ -50, РС  ГУДСНС України в Полтавській області-20,філія «Великобагачан-
ський райавтодор»-16, санаторій «Псьол»,Центр телекомунікаційних послуг№1 
ВАТ «Укртелеком»-30, ЦРЛ-10 , по 5 саджанців управління держказначейства у Великобагачанському районі , Великобагачанське відділення державної податкової   інспекції та  ЦРБ,  ДНЗ «Дзвіночок» та  «Капітошка » відповідно
7 та 17, решта саджанців була висаджена з ініціативи депутатів селищної ради на територіях своїх виборчих округів.
      День довкілля 15 квітня в селищі зранку розпочали працівники установ та організацій райцентру  з метою навести  лад   пообіч дороги Красногорівка- Велика Багачка( від автозаправки  ВАТ «ТАТ-НЕФТЬ») ,була вирубана поросль  дерев, викошені бур’яни,покрашені опори для дорожніх знаків, вивезене гілля, побілені дерева. Ці роботи були успішно зроблені працівниками центральної районної лікарні  (5осіб)  та ПМСД (2), управління Пенсійного фонду у   Вели-кобагачанському районі (1),районному будинку  творчості дітей та юнацтва (1),   ДНЗ «Дзвіночок»(1), управлінню агропромислового розвитку(3),ЦРБ (1),   районної  ради (6), дільниці «Миргородводоканал»(4),редакції газети «Рідний край»(1),відділ земельного кадастру у Великобагачанському районі(4 особи).
Велику допомогу надали працівники  РС ГУДСНС .
До наведення порядку  в парку «Молодіжний»  цього дня долучилися і працівники районної державної адміністрації,  фінансового управління  та управління праці та  соціального захисту населення. Більше 30 держслужбовців фарбували поручні містків через яр в парку, атракціони на дитячому  майданчику, приводили в належний стан  лави для сидіння на концертному майданчику, побілили дерева в парку, зібрали та вивезли сміття,
  Селищна рада постійно дбає про  зручності в поширенні  реклами послуг юридичних і фізичних осіб,  з цією метою були встановлені рекламні щити. Саме такий щит за сприяння селищного депутата Ситника С.О. з’явився в с. Байрак , у Великій Багачці  - біля приміщення відділення поштового зв'язку, тут встановлена і урна для сміття і завдяки підприємцю Шалаєнку В.В.,вміло зроблена підпірна стіна  і обладнана зручна стоянка для машин.
         З метою забезпечення чистоти на вулицях  селища продовжена робота по встановленню урн для сміття,  в парку «Ювілейний » їх з'явилось   2.
        Встановлені вони  і біля    автобусної зупинки «Школа»,біля кафе«Бірюза».
Не залишились поза увагою  і найменші мешканці селищної ради.  З  ініціативи селищних депутатів  Андріященка C.Д. та Живолупа О.М.пісочниця для  малюків   в с.  Довгалівка була виставлена в новозакладеному парку, на прибудинковій території будинку №25 по вул. Каштановій у Великій Багачц, 2 – в парку «Ювілейний».
Велика робота була проведена при відновленні, спаленої весною, білої альтанки «Сьоме небо».Чимало зусиль довелося прикласти працівникам Великобаганського лісництва, безробітним, працівникам відділу  благоустрою селищної ради.    Днями  побіля адміністративного  будинку  ВАТ «Великобагачанський комбікормовий завод»  встановлена  автобусна зупинка
для дітей,які  користуються послугами шкільного автобуса.
  З ініціативи депутата селищної ради Бутенка В.М.  булла проведена сходка жителів вулиць Молодіжна, Шепеля Івана,   прилягаючоЇ частини  вулиці Каштанова. Одним з найголовніших питань, з яким  звернулись жителі до селищної ради було питання  безперебійної подачі електроенергії до житлових будинків. Виконком селищної ради звернувся до обленерго  по вирішенню  данного питання.Спільними зусиллями ці незручності для споживачів будуть усунені. На черговій сесії селищної ради буде прийняте рішення про надання дозволу на розробку технічної документації для будівництва КТП -213 по вул. Шепеля, а енергетики в свою чергу побудують її як найшвидше.
         Дякуємо керівництву підприємства «Гарант-2015»   (Курбанов К.М.), які першими розпочали роботу по викошуванню  трави.
   Чимало роботи проведено селищною радою спільно з жителями  населених пунктів. Проте прикро, що знаходяться такі, що здійснюють ганебні  поступки, як ось  кража  мангала, який  був встановлений в зоні відпочинку біля бесідки для молодят. Це зробила людина , в якої  свої власні інтереси понад  усе. Ганьба!!!

Стежте за наступними випусками!

    Прес-служба Великобагачанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь