A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 6

Дата: 09.03.2016 16:31
Кількість переглядів: 786

Інформаційний бюлетень № 6

  Великобагачанська селищна рада продовжує інформувати про свою діяльність. Перші дні березня ознаменувалися наступними подіями.
  3 березня відбулася нарада за участі депутата Великобагачанської селищної ради Ситника С. О., депутата Великобагачанської районної ради Живолуп А. П., заступника директора Миргородського центру поштового зв’язку № 5 Чепурної Н. В. та заступника директора з фінансових питань Сушко Л. А., начальника центрального відділення поштового зв’язку у Великій Багачці Шепель В. М., селищного голови Саковського Ю. Б. Розглядали питання збереження поштових відділень у с. Довгалівка і с. Байрак. Нагадаємо: їх керівництво планувало закрити, про що вже йшлося у випуску № 3. Врешті, учасники наради прийшли до спільної думки, вирішивши згадані поштові відділення не закривати за умови взаємовигідної співпраці.
  Також цього дня пройшов черговий «чистий четвер». Працювали відповідно до домовленостей із керівниками організацій та установ. У роботах взяли участь 11 чоловік від 6 організацій, а саме:
•    лікарня – 2 чол. і 2 жін.;
•    райдержадміністрація – 1 чол.;
•    територіальний центр – 1 жін.;
•    КП «Великобагачанський ЦПМСД» – 1 жін.;
•    «Укртелеком» – 1 чол.;
•    відділ благоустрою Великобагачанської селищної ради – 3 чол.
  Робота була надзвичайно плідною. Провели випилювання сухостою і прибирання території біля АЗС в напрямку траси. Особливо варто відзначити Великобагачанську центральну районну лікарню, яка взялася проводити окультурення саду на своїй території.
  Продовжуються роботи по благоустрою селища. За зверненнями депутатів випилювали аварійні насадження та сухостій. Відремонтовано огорожу біля базарчика, що навпроти магазину «Монарх». Пішохідний місток на перехресті вул. Шевченка і вул. Жовтневої обладнали перилами. У черговий раз виконано підгортання сміття на полігоні твердих відходів. Відзначаємо, що завдяки професійній і злагодженій роботі працівників комунальних служб все було зроблено вчасно (встигли до початку дощів) та якісно.
  Великобагачанська селищна рада висловлює подяку Бехтеру О. І. за сприяння благоустрою селища та встановлення по вул. Шевченка трьох урн для сміття. 
  У суботу, 5 березня відбулися районні змагання з настільного тенісу. Великобагачанську селищну раду представляв підприємець Шалаєнко В. В. 
  7 березня селищний голова Саковський Ю. Б. та депутат районної ради Живолуп А. П. вітали мешканок с. Довгалівка із Міжнародним жіночим днем. З нагоди свята і за сприяння Живолуп А. П. було організовано концерт, у якому взяли участь учні Великобагачанської музичної школи на чолі з директором Романенко О. М., працівники культури, аматори Великобагачанської селищної ради. Саковський Ю. Б. та військовий комісар Погорелов С. В. особисто привітали зі святом Писаренко В. Д. – пенсіонерку, яка власноруч зв’язала більше 100 пар шкарпеток і передала їх солдатам, котрі воюють у зоні АТО.
  9 березня відбулася робоча зустріч керівника «Миргородводоканалу» із селищним головою Саковським Ю. Б., присвячена нагальним питанням селища. Був присутній також майстер дільниці очисних споруд «Миргородводоканал» у Великій Багачці Шостя В. Г.      Обговорювали відновлення водорозбірних колонок по вул. Жовтневій та вул. Шевченка, ремонт люків, що знаходяться в аварійному стані та інші невідкладні питання.
Колектив Великобагачанської селищної ради прийняв участь у покладанні квітів до пам’ятника Шевченку Т. Г, яке відбулося нагоди 202-річчя з дня народження великого українського поета. 
     Стежте за наступними випусками!

Прес-служба Великобагачанської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь