Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 32

Дата: 08.09.2016 16:14
Кількість переглядів: 898

                  РІДНЕ СЕЛИЩЕ

                        Інформаційний бюлетень №32

 

  Пропонуємо вашій увазі чергові новини від Великобагачанської селищної ради

У краєзнавчому музеї триває експозиція вишитих картин та предметів декоративно-ужиткового мистецтва Катерини Пустовіт. Виставка високохудожніх творів нашої краянки триватиме до 23 вересня. Великобагачанський селищний голова Юрій Саковський зустрівся з мисткинею, побажав їй творчих успіхів та запевнив, що місцеве самоврядування вважає за честь для себе всіляко сприяти розвитку здібностей талановитих земляків.

  Розпочалися регулярні автобусні перевезення за маршрутом Велика Багачка — Бутова Долина. Графік руху: об 11.30 та о 17.30 від приміщення Великобагачанського відділення банку "Райффайзен Банк Аваль" щопонеділка, щосереди та щосуботи. Проміжні зупинки: млин, філія ДП "Полтавський облавтодор", ПП "Великобагачанський комбікормовий завод". На жаль, перші рейси виявили відсутність бажаючих скористатись послугами з перевезення. Протягом найближчого часу автобусний рейс виконуватиметься в тестовому режимі, після чого буде прийняте рішення про організацію перевезення за постійній основі.

  Відбувся черговий матч першості району з футболу, участь у якому брали дві команди нашої громади — ДЮСШ та ФК "Довгалівка". Перемогу в цьому дербі святкували гравці команди дитячо-юнацької спортивної школи — 5:3. На матчі був присутній голова федерації футболу Великобагачанського району Володимир Журавель.

  За ініціативи депутата Великобагачанської селищної ради Геннадія Грибовода група активістів 4 вересня влаштувала ліквідацію наслідків буревію на вулиці Гірській. Дякуємо мешканцям громади за їх старання щодо облаштування благоустрою.

 Продовжуються роботи з монтажу вуличного освітлення на вулиці Шевченка. Протягом звітного періоду встановлені дві електроопори та кілька ліхтарів на ділянці від автостанції до мосту через річку Багачку та в сквері Чорнобильської катастрофи.

  Великобагачанською селищної радою закуплене обладнання для дитячих майданчиків, розташованих  у кварталі п’ятиповерхівок та на вулиці Марусенка. Дане обладнання буде змонтоване протягом найближчих тижнів та стане доступним для дітей вказаних мікрорайонів і усього селища.

  6 вересня відбулося чергове засідання оргкомітету з проведення цьогорічного Дня Великої Багачки, який, нагадаємо, буде відзначений 23 вересня. Позаяк місцем основних подій свята стане великобагачанський стадіон "Колос", члени організаційного комітету безпосередньо на місцевості обговорили питання проведення урочистих та розважальних заходів.

  Нагадуємо жителям Великобагачанської селищної ради, що термін сплати податку за землю закінчився 1 вересня 2016 року. У зв’язку з чим, прохаємо осіб, які не сплатили податок своєчасно, якнайшвидше, задля уникненн пені та штрафних санкцій, погасити заборгованість.

  Виконане підсипання фрезоматеріалом відгалуження вулиці Європейської на ділянці від основної її частини до центрального ставка. Дякуємо працівникам Великобагачанської філії ДП «Полтавський облавтодор», а також місцевим жителям, які брали безпосередню активну участь у виконанні дорожньо-ремонтних робіт.

  Селищна рада відзначила за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток газового господарства та з нагоди професійного свята — з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, грамотами кращих працівників Великобагачанської дільниці Решетилівського РГП:

  Дешка Андрія Івановича — слюсаря з аварійно-відбудовних робіт;

  Кикоть Оксану Миколаївну — техніка виробничо-технічного відділу.

  У зв’язку з наближенням річниці визволення Великої Багачки та проведення Дня селища нагадуємо власникам індивідуальних житлових будинків про необхідність викошування бур’янів та проведення інших робіт з благоустрою на подвір’ях та прилеглих територіях.

  8 вересня відбулося чергове засідання постійної комісії селищної ради із врегулювання земельних відносин. У виїзному режимі (с. Байрак) комісією розглянуті 4 заяви від громадян про надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства. За результатами засідання комісією підготовлені висновки та рекомендації до сесії селищної ради щодо надання дозволів на розроблення технічної документації щодо відповідних земельних ділянок.

  За інформацією відділу Державної реєстрації актів цивільного стану протягом звітного тижня з 2.09 по 8.09 на території селищної ради фактів народжень не реєструвалось, зареєстроване 1 укладення шлюбу та 1 факт смерті

 

Стежте за наступними випусками!

 

ПРЕС-СЛУЖБА ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь