A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

9Інформаційний бюлетень № 29

Дата: 08.09.2016 16:10
Кількість переглядів: 928

РІДНЕ СЕЛИЩЕ

Інформаційний бюлетень № 29

  До вашої уваги новини від Великобагачанської селищної ради.

 Щиро вітаємо депутата Великобагачанської селищної ради Серьожкіна Григорія Кузьмича ( керівник чоловічого хору в селищі Велика Багачка) та хоровий колектив «Живі джерела» за отримання ГРАН – ПРІ у Всеукраїнському фестивалі народної пісні на Сорочинському ярмарку!

  13 серпня відбулося святкування Дня села Бутова Долина. Великобагачанський  селищний голова Саковський Юрій Борисович привітав жителів села та гостей зі святом і прозвітував перед присутніми про результати проведеної роботи виконавчого комітету за період з листопада по серпень 2016 року, а саме:

  • Проведені роботи по поточному ремонту дороги с. Кір’яни на суму 15 тис. грн.;
  • Проведені роботи по поточному ремонту вуличного освітлення по вул. Миру в с. Бутова Долина на суму 33 тис. грн.;
  • Придбано костюми сценічні на суму 20,7 тис. грн.;
  • Придбано паливо – мастильні матеріали для підвезення дітей та учнів до навчальних закладів в сумі 26,0 тис. грн.;
  • Придбано продукти для харчування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів 15,6 тис. грн.;
  • Придбано подарунки для дітей – випускників ДНЗ «Капітошка» та рушники махрові;
  • Придбано комплекти дитячої постільної білизни для ДНЗ «Капітошка» в сумі 5,4 тис. грн.;
  • Придбано столовий посуд в групи для ДНЗ «Капітошка» в сумі 2,3 тис. грн.;
  • Придбано будівельні матеріали для поточного ремонту харчоблоку та ганків приміщення ДНЗ «Капітошка» в сумі 2,0 тис. грн.;
  • Придбано єврорубероїд  для проведення капітального ремонту покрівлі приміщення ДНЗ «Капітошка» в сумі 24, 1 тис. грн.;
  • Придбано електроплиту з духовкою та шафою для Бутоводолинської ЗОШ I ступеня в сумі 12,0 тис. грн.;
  • Придбано та встановлено віконні рами та дверні блоки в приміщенні Бутоводолинського ФАПу в сумі 6,0 тис. грн.;
  • Придбано шафи медичної для потреб Бутоводолинського ФАПу в сумі 4,0 тис. грн.;
  • Проведено оплату природного газу в сумі 6,0 грн.;

           ЗАГАЛЬНА СУМА СТАНОВИТЬ 146,2 ТИС.ГРН.

  За клопотанням керівників фермерських господарств та з їх участю були  відзначені працівники та нагороджені цінними подарунками. Соціальні працівники Сегляник Магдалина Михайлівна та Ватага Валентина Михайлівна отримали два транспортних засоби – велосипеди з нагоди Дня села  Бутова Долина для швидкого та якісного обслуговування людей похилого віку. Також першокласники отримали рюкзаки для школи: Покальчук Саша, Ганнущак Саша, Кір’ян Артем та Шевченко Артем. По закінченню був святковий феєрверк.

   16 серпня відбулася 13 сесія VII скликання Великобагачанської селищної ради, де було розглянуто низку важливих питань, першим з яких було розглянуто ініціативу селищного голови про проведення роботи по об’єднанню громади сільських рад: Радивонівської, Матяшівської, Михайлівської, Широкодолинської, Кротівщинської, Якимівської, Багачанської  Першої, Степанівської, Корнієвської, Рокитянської, Остап’євської  та Гоголівської селищної ради з адміністративним центром в   селищі Велика Багачка. До того ж, створено ініціативну групу для проведення відповідної роботи по об’єднанню громади. В найближчий час буде проінформовано сільських голів, депутатів сільських рад про дії щодо даної ініціативи. Розглянуті  питання: щодо зміцнення матеріально – технічної бази відділу благоустрою  ,селищної ради ; про виділення коштів на  проведення капітального та поточного ремонтів асфальтного та дорожнього покриття по вул. Європейська та по вул. Зарічна в селищі Велика Багачка, в селах Байрак, Бутова Долина, Мала Решетилівка; про виділення субвенції: на заміну вікон в ЦРЛ, на облаштування дитячого майданчика в с. Байрак, харчування учнів 1 – 4 класів, 5 – 11 класів пільгових категорій та на безкоштовне харчування дітей учасників АТО Великобагачанської, Байрацької, Бутоводолинської, Довгалівської  ЗОШ, про додаткову 50 відсоткової пільги з оплатою житлово – комунальні послуги членам сімей загиблих учасників АТО та воїнів – інтернаціоналістів, також  про виділення коштів для придбання підручників для учнів 4 – 7 класів та вчителів Великобагачанської, Байрачанської, Бутоводолинської, Довгалівської ЗОШ; про виділення коштів приміщення ФАПу в с. Мала Решетилівка, для дольової участі у будівництві водогону по вул. Молодіжній та по вул. Скелі, на виготовлення проектно – кошторисної документації « Буріння глибоководної артсвердловини в селищі Велика Багачка». Сесією затверджені Правила благоустрою чистоти і порядку на території Великобагачанської селищної ради та розглянуті поточні земельні питання.

  17 серпня відбулась сходка жителів вул. Набережної, де був присутні селищний голова та депутат селищної ради Ярошенко Сергій Миколайович. Було розглянуто питання, яке найбільше хвилює жителів – ремонт дороги від кафе « Едем» і до  вул. Лісова (поперідня Комсомольська). Також обговорювалось питання підтримки екологічного стану берегів річки Псьол.

  Виявлені прояви вандалізму біля вічного вогню – пошкоджено погруддя повного кавалера ордена Слави. Селищна рада засуджує такі дії і звернулася до працівників поліції з проханням провести розслідування даного факту.

  Стежте за наступними випусками!

Прес – служба Великобагачанської селищної ради          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь