A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 20

Дата: 08.09.2016 16:07
Кількість переглядів: 797

РІДНЕ СЕЛИЩЕ

Інформаційний бюлетень № 21

  Селищна рада продовжує інформувати населення про свою діяльність.

  17 червня селищний голова Ю. Саковський привітав медичних працівників з професійним святом.

  19 червня на стадіоні «Колос» , що у Великій Багачці відбувся черговий тур  чемпіонату  Великобагачанського району з футболу  між командами «ДЮСШ» Велика Багачка та ФК «Степанівка». Команда «ДЮСШ» Велика Багачка отримала поразку ,  з рахунком 7:2. На футбольному матчі був присутній Голова Федерації футболу Великобагачанського району – Журавель Володимир Пилипович та засновник ФК «Рокита» - Семука Іван Миколайович.

  Дякуємо Великобагачанській дільниці «Полтавагаз» ( керівник Луценко Євген Григорович) за проведений благоустрій на території біля пам’ятника «Загиблим воїнам», що у селі Затон, а саме скошування бур’яну.

  21 червня відбулась нарада за участю представників Полтавського регіонального  Офісу реформ, на якій були присутні: Саковський Юрій Борисович, Срібна Людмила Олексіївна, Кришталь Віра Григорівна, Писаренко Анатолій Ананійович, Мороз Андрій Іванович, Ярошенко Сергій Миколайович, Серьожкін Григорій Кузьмич, Савенко Григорій Якович, Андріященко Сергій Дмитрович, Шульга Олександр Валерійович, Неїжборщ Микола Йосипович.

  Висловлюємо подяку жителю селища Велика Багачка Регеді Олександру Івановичу за сприяння в підготовці стадіону «Колос» до чергових матчів Великобагачанського району та Полтавської області.

  Дякуємо члену виконавчого комітету Хорольському Борису Олександровичу за дискування зони відпочинку біля річки «Псьол».

  14 травня 2016 року було проведено зустріч із мешканцями багатоквартирних будинків по вул. Тітова, 19. На зборах були присутні: голова селищної ради Саковський Ю. Б., депутат селищної ради Ярошенко С. М., начальник відділу благоустрою селищної ради Бондарь Д. А., директор КП «Великобагачанський житлосервіс» П’ятак Є. Ю. В ході зустрічі було роз’яснено ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку». Також було обрано ініціативну групу із мешканців будинку для організації створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку(ОСББ).Було обрано старшою будинком Хасанову Людмилу Валентинівну.

  16 червня 2016 року було проведено зустріч із мешканцями будинку по вул. Європейська, 69. На зборах були присутні: голова селищної ради Саковський Ю. Б., депутат селищної ради Срібна Л. О., начальник відділу благоустрою селищної ради Бондарь Д. А., директор КП «Великобагачанський житлосервіс» П’ятак Є. Ю. В ході зустрічі було роз’яснено ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку». Також було обрано старшого по будинку Пилипенко Олександра Миколайовича  для організації створення ОСББ.

   В процесі спілкування із мешканцями будинку піднімалося ряд питань:

   1.про розширення дитячої площадки;

   2.встановлення знаку «Житлова зона»;

   3.про ремонт дороги на с. Бутова Долина і вирішення проблеми руху важкого автотранспорту цією дорогою до комбікормового заводу.

   22 червня в День скорботи і вшанування пам’яті  жертв Великої Вітчизняної війни працівники селищної ради прийняли участь у покладанні квітів до меморіалу вічної пам’яті.

Стежте за наступними випусками!

                                                        Прес – служба Великобагачанської селищної ради                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь