A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 20

Дата: 08.09.2016 16:06
Кількість переглядів: 813

РІДНЕ СЕЛИЩЕ

Інформаційний бюлетень № 20

  Продовжуємо інформацію про проведену роботу по благоустрою населених пунктів селищної ради.

  Висловлюємо подяку працівникам «ПриватБанку» за виконані ремонтні роботи біля  банкомату  по вул. Каштановій ( приміщення відділу освіти).

  Дякуємо Варченку Геннадію Володимировичу за організацію  поїздки  у село Рокита на черговий матч чемпіонату Великобагачанського району з футболу між командами ФК «Рокита» та ФК «Велика Багачка».

  Подяка Черевку Олександру Володимировичу за технічну допомогу в підготовці футбольного поля на стадіоні «Колос» до чергових матчів чемпіонату району та Полтавської області.

  В селі Довгалівка та в селі Шепелі закінчено ямковий ремонт вулиць фрезо матеріалом. Для отримання інформації жителям, на початку вулиці Набережної встановлена дошка оголошень.

  На вході в приміщення райвійськкомату проведено благоустрій території, а саме заасфальтовано площадку та облаштовано лавочку.

  Дякуємо начальнику управління сільського господарства Нечетайло Володимиру Івановичу та начальнику РСГУДСНС України в Полтавській області Гайворонському Сергію Васильовичу за наведення порядку на території прилеглої до управління сільського господарства. (вул. Шевченка).

  Для регулювання швидкості авто- та мототранспорту зі сторони вулиці Шевченка  та вулиці Каштанової облаштовані  дорожні знаки, що забороняють перевищення обмеження мінімальної швидкості в житловій зоні.

  Дякуючи жителям селища Тронько Володимиру Андрійовичу, Пилипенко Юрію Олексійовичу та Колінько Олександру Григоровичу на територію колишнього КПП були завезені лотки для водовідведення. Для технічного вирішення проблеми підтоплення городів, садиб селища та прилеглих сіл була запрошена проектна група з Полтавського облавтодору.

  Згідно депутатських запитів, звернення громадян та членів виконавчого комітету,селищна рада отримала дозвіл на спилювання аварійних насаджень.

  За зверненнями громадян, жителів села Довгалівка, згідно рішення сесії Великобагачанської селищної ради з метою запобігання ДТП перекрито рух на дорозі в районі дитячого садка.

14 червня 2016 року відбулось урочисте відкриття та освячення пам’ятної дошки – «Історична довідка», що знаходиться у селищі Велика Багачка на розі вулиці Каштанової та вулиці Шевченка. Висловлюємо подяку усім, хто приклав зусилля і старання до цього дійства, а саме Цисю Олександру Григоровичу (керуючий «ПриватБанком»), Сергію та Юрію Проскурі ( приватні підприємці), Черевку Олександру Володимировичу (начальник «Великобагачанський райавтодор»), Романченку Олексію Григоровичу ( районне споживче товариство), а також приватним підприємцям: Вороненку Вячеславу Михайловичу, Коліньку Олександру Григоровичу, Булизі Володимиру Івановичу, жителю селища Велика Багачка Осовському Юрію Васильовичу, священнослужителю Фазану Василю Івановичу.

  Велика вдячність за надану розсаду квітів жителям селища Велика Багачка Марченко Надії Андріївні, Скіпі Владиславу Павловичу, Озерській Валентині Василівні, Бутенку Михайлові Олександровичу.

  10 червня 2016 року було проведено зустріч із мешканцями багатоквартирних будинків по вул. Гірська, 6А, 8А. В ході зустрічі  було роз’яснено ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку». Було розглянуто ряд питань, а саме:

  • про підведення електромережі ( нульовий кабель) до будинку 6А у відповідність до правил техніки і безпеки і правил підведення електромереж до будинків;
  • про встановлення сміттєвих баків біля будинків;
  • про ремонт вибоїни біля будинку по вул. Гірська, 12 ( житловий буд. Районного споживчого товариства);
  • про закриття двох колодязів ( перехрестя вул. Черкаса, вул. Гірська) і встановлення на цьому перехресті додаткових клумб;
  • переведення вуличного освітлення у відповідність до світлового дня;
  • питання відлову бродячих собак;
  • вирубування чагарника біля садиби громадянина Діброви Василя Васильовича  по вул. Гірській,3А;
  • встановлення відповідного дорожнього знака біля зупинки «Школа»;
  • облаштування площадки для  автобусів біля зупинки «Школа»;
  • облаштування місця для питної води поруч із зупинкою «Школа» ( відновити роботу водорозбірної колонки);
  • про колективну заяву мешканців будинку по вул. Гірській, 8А щодо будівництва водовідводу. 

Стежте за наступними випусками!

                                                              Прес – служба Великобагачанської селищної ради                         

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь