A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 19

Дата: 08.09.2016 16:03
Кількість переглядів: 778

РІДНЕ СЕЛИЩЕ

Інформаційний бюлетень № 19

Великобагачанська селищна рада продовжує інформувати про свою діяльність.

  1 червня 2016 року о 18.00. в районному центрі народної творчості відбулось свято «Музика дитинства» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Селищний голова Ю. Б. Саковський привітав зі святом дітей та за дорученням депутатів передав меблі для Великобагачанського районного будинку творчості дітей та юнацтва.

  4 червня відбувся черговий тур чемпіонату Великобагачанського району з футболу між командами ФК «Якимове» та ФК ДЮСШ «Велика Багачка». На виїзді в селі Якимове ФК ДЮСШ «Велика Багачка» програла місцевій команді з рахунком 0:1.

  Дякуємо приватному підприємцю Чорномазову Денису Анатолійовичу за надані пиломатеріали на облаштування паркану навколо дитячого майданчика в районі вулиці Марусенка.

  Висловлюємо вдячність за надану розсаду квітів жительці села Байрак – Яременко Наталії Василівні, жительці села Решетилівка – Смірновій Вірі Марківні, а також жителям селища Велика Багачка:Тронько Надії Іванівні, Мусієнко Марфі Григорівні, Лепі Юрію Тарасовичу, Пицяк Валентині Миколаївні, Швагер Надія Григорівна.

  Продовжуються роботи по благоустрою селища. Облаштовано дві клумби та висаджено в них квіти: - одна в сквері «Чорнобильської катастрофи» ( біля автостанції), інша в сквері «Молодіжний» (біля дитячого майданчика, стадіон «Колос».

  У сквері «Чорнобильської катастрофи» ( на вході та на виході) установлені дві таблички з написом: «Сквер «Чорнобильської катастрофи»».

  3 червня відбувся так званий «чистий четвер». Допомогу у скошуванні трави та бур’яну надали такі організації та установи:

  • Районна кооперація– 2 чол.( Романченко Олексій Григорович);
  • Районний суд – 1 чол.;
  • Відділ освіти, молоді та спорту – 1 чол.;
  • Центральна районна лікарня – 1 чол.;
  • ОКВПВКГ «Миргородводоканал» - 1 чол.;
  • Територіальний центр соціального обслуговування ( директор – Горбань Микола Григорович) ;
  • Філія «Великобагачанський райавтодор» , начальник – Черевко Олександр Володимирович; 

 

  1. Приватні підприємці:

Ігнатенко Михайло Михайлович, Федотов Павло Миколайович, Бехтер Олександр Іванович, Шалаєнко Віктор Володимирович, а також житель селища Гаркушка Володимир Васильович.

  В черговий раз підгорнуто звалище на полігоні твердих побутових відходів.

  2 червня 2016 року відбулися попередні збори співвласників багатоквартирного будинку по вул. Гірська, 2В, де було обговорено та визначено майбутню форму управління будинком, а саме  -  «Загальні збори», обрано уповноважену особу та визначено дату зборів співвласників для складання відповідного протоколу і представлення його в подальшому до органу місцевого самоврядування. На зборах був присутній директор КП «Великобагачанський житлосервіс» П’ятак Євгеній Юрійович.

  6 червня 2016 року було проведено зустріч із мешканцями багатоквартирного будинку по вул. Каштановій, 25. На зборах був присутній директор КП «Великобагачанський житлосервіс» П’ятак Євгеній Юрійович. В ході зустрічі було роз’яснено ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», а також вислухано побажання мешканців:

  1. викосити територію селищної ради, яка знаходиться між будинком по вул. Каштанова, 25 і Каштанова, 27;
  2. будівництво тротуару від двору будинку по вул. Миру;
  3. зробити водовідвід від будинку вздовж вул. Миру;
  4. забезпечити тишу та порядок в нічний час на території біля магазину «Монарх», «Європа» та стихійного ринку.

  5 червня на території Великобагачанської селищної ради пройшло стихійне лихо – сильна злива з градом. Велика кількість води заподіяла значної шкоди городам, вулицям, підтоплені житлові будинки. По результату наслідків цього стихійного лиха з ініціативи жителів селища та Великобагачанської селищної ради було проведено ряд зустрічей в місцях нанесення шкоди, були проведені збори громадян,  зокрема по вул. Європейська,  по вул. Гірська, по вул. Механізаторів, а також прилеглих сіл селища таких як: Гарнокут, Бутова Долина.                                            Стежте за наступними випусками!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь