Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

ОГОЛОШЕННЯ «МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО»

Дата: 08.05.2020 12:28
Кількість переглядів: 753

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО» інформує Вас, що з метою реалізації  Постанови КМУ від 24.12.2019 № 1082  «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», КП «МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО» здійснило коригування нарахувань (в бік  зменшення) плати за послуги з централізованого опалення для населення, у зв’язку  із зменшенням у квітні 2020 року фактичної вартості постачання природного газу (3476,40 грн. за 1 тис. куб. м з ПДВ) порівняно з вартістю, врахованою у структурі діючих тарифів на теплову енергію і послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води (7482,61 грн. за 1 тис. куб. м з ПДВ) без зміни інших складових тарифів.

         Враховуючи зміну вартості постачання природного газу на підставі механізму та вимог визначених Постановою КМУ від 24.12.2019 року № 1082, суми нарахувань споживачам-населенню за квітень 2020 року зменшені по  послугам з централізованого опалення на 29,5 %.  

         У квітні 2020 року абонентам смт. Велика Багачка проведено перерахунки плати за послуги з  централізованого опалення на суму – 98,5  тис. грн., при цьому нарахування зменшено у середньому на 274 грн. на одного абонента.     Сума перерахунку відображена у рахунку споживача на оплату послуг з централізованого опалення за квітень 2020 року.

         У разі наявності у споживача заборгованості за відповідні комунальні послуги, сума перерахунку буде віднесена в рахунок погашення існуючої  заборгованості споживача відповідно до черговості її виникнення.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь