Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

ОГОЛОШЕННЯ «МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО»

Дата: 08.05.2020 12:28
Кількість переглядів: 769

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО» інформує Вас, що з метою реалізації  Постанови КМУ від 24.12.2019 № 1082  «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», КП «МИРГОРОДТЕПЛОЕНЕРГО» здійснило коригування нарахувань (в бік  зменшення) плати за послуги з централізованого опалення для населення, у зв’язку  із зменшенням у квітні 2020 року фактичної вартості постачання природного газу (3476,40 грн. за 1 тис. куб. м з ПДВ) порівняно з вартістю, врахованою у структурі діючих тарифів на теплову енергію і послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води (7482,61 грн. за 1 тис. куб. м з ПДВ) без зміни інших складових тарифів.

         Враховуючи зміну вартості постачання природного газу на підставі механізму та вимог визначених Постановою КМУ від 24.12.2019 року № 1082, суми нарахувань споживачам-населенню за квітень 2020 року зменшені по  послугам з централізованого опалення на 29,5 %.  

         У квітні 2020 року абонентам смт. Велика Багачка проведено перерахунки плати за послуги з  централізованого опалення на суму – 98,5  тис. грн., при цьому нарахування зменшено у середньому на 274 грн. на одного абонента.     Сума перерахунку відображена у рахунку споживача на оплату послуг з централізованого опалення за квітень 2020 року.

         У разі наявності у споживача заборгованості за відповідні комунальні послуги, сума перерахунку буде віднесена в рахунок погашення існуючої  заборгованості споживача відповідно до черговості її виникнення.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь