A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

До уваги жителів громади! Швидке оформлення адміністративних послуг соціального характеру

Дата: 04.05.2020 12:25
Кількість переглядів: 1078

   З метою наближення якісних адміністративних послуг соціального характеру (допомог, пільг, субсидій, компенсацій та ін.) до мешканців Великобагачанської об’єднаної територіальної громади відбулось підключення громади до Програмного комплексу “Інтегрована інформаційна система “Соціальна громада”.

   Повідомляємо, що відтепер жителі громади мають можливість подати документи з питань надання усіх видів державної соціальної допомоги безпосередньо за місцем проживання, а саме: звернутись у старостинські округи або до уповноважених посадових осіб у Великобагачанській селищній раді.

 Опрацювання документів з надання соціальних послуг населенню (допомог, пільг, субсидій, компенсацій та ін.) відбувається в електронній формі, що набагато спрощує і пришвидшує обмін та опрацювання інформації, а також дає змогу значно скоротити час ухвалення відповідних рішень.

   Документи для отримання адміністративних послуг соціального характеру (допомог, пільг, субсидій, компенсацій та ін.) подаються жителями громади відповідно до діючого законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь