Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

У регіональному управлінні Пенсійного фонду повністю готові до виплати допомоги у сумі 1000 гривень

Дата: 14.04.2020 11:43
Кількість переглядів: 1065

Працівники Пенсійного фонду області просять всіх громадян, хто ознайомиться з цією інформацію, донести її до літніх людей – рідних, знайомих, сусідів, - які в умовах карантинних обмежень чекають анонсовані урядом кошти.

            На Полтавщині майже 30 млн грн додаткових коштів спрямовано з держбюджету для доплат пенсіонерам, старшим за 80 років і розмір пенсії яких не перевищує 9205 грн. Це один з видів державної підтримки, який пенсіонери вже почали одержувати і будуть одержувати щомісячно.

         Наступний етап – територіальним органам Пенсійного фонду України доручено у квітні 2020 року провести виплату одноразової грошової допомоги у сумі 1000 гривень пенсіонерам, у яких розмір пенсії  не перевищує  5 000 гривень.

         Працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, як і працівники Фонду в цілому по Україні, готові почати виплату допомоги після того, як Верховна Рада України затвердить ці гроші в державному бюджеті.

            На Полтавщині одноразову виплату отримають понад 369 тис. пенсіонерів, чия пенсія не перевищує 5 тис. грн. Головне управління нарахує кошти автоматично, без звернень громадян і гроші на банківські карти зарахують невідкладно. У тих громадян, які не мають банківської картки для пенсійних виплат, «Укрпошта» забезпечить доставку грошей додому протягом п’яти днів.

         У тих випадках, коли з різних причин кошти не виплатять протягом п’яти днів, тисячу гривень нарахують разом із травневою пенсією.

 

Головне управління Пенсійного фонду

України в Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь