Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Фахівці Пенсійного фонду залишаються на робочих місцях, щоб зберегти добробут і безпеку 430 тис. наших земляків

Дата: 07.04.2020 15:49
Кількість переглядів: 1209

 

Фахівці Пенсійного фонду залишаються на робочих місцях, щоб зберегти добробут і безпеку 430 тис. наших земляків

 

         В умовах карантину близько 600 працівників Пенсійного фонду області, що становить більше 73% від загальної кількості, залишаються на робочих місцях. У числі іншого вони опікуються перш за все проблемами пенсійного забезпечення та обслуговування 30% населення Полтавщини для того, щоб понад 430 тис. наших земляків залишалися вдома. Карантинні заходи не заважають стабільному фінансуванню та своєчасній виплаті пенсій - фінансування, виплата та доставка пенсій здійснюються в регіоні вчасно, відповідно до затверджених графіків.

   Позитивом у ситуації, що склалася, є те, що все більше людей пенсійного віку надають перевагу обслуговуванню у банківських установах. На сьогодні вже 66% мешканців Полтавщини, що становить понад 284 тис. пенсіонерів, обрали цей зручний і сучасний спосіб.

   Фонд, як і раніше, працює за принципом поділу на фронт–офіс і бек–офіс. Фронт–офіси розміщені у кожній адміністративно–територіальній одиниці області – на Полтавщині функціонує 31 сервісний центр.

   З метою мінімізації ризиків зараження коронавірусною інфекцією працівників і відвідувачів Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області прийом громадян в сервісних центрах з 18 березня обмежений, а прийом на віддалених робочих місцях тимчасово припинений.

         Працівники Пенсійного фонду закликають своїх підопічних вирішувати проблемні питання за допомогою онлайн сервісів вебпорталу Пенсійного фонду (https://portal.pfu.gov.ua/).

         Крім того, сьогодні пенсіонери, не виходячи з дому, можуть отримати консультацію фахівця Фонду «з перших вуст», скориставшись послугою Skype. Нагадуємо адреси скайп – зв’язку для отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення протягом робочого дня, з 8-00 до 17-00:

PL-PFU-1 PL-PFU-2

         Для вирішення індивідуальних питань, як і раніше, можна телефонувати на «гарячу» телефонну лінію Головного управління за такими номерами:

  • 0-800-50-25-10
  • (0532) 56-53-29

З Контакт-центром Пенсійного фонду України можна зв'язатися так:

 

  • 0-800-503-753
  • 044-281-08-70
  • 044-281-08-71

 

   Від початку карантину, тобто з 18 березня по 6 квітня, фахівці Фонду області мають такі напрацювання у форматі дистанційного обслуговування:

- 3,5 тис. мешканців Полтавщини одержали консультацій у телефонному режимі;

- опрацювано 949 заяв щодо надання допомоги на поховання, кошти виплачені у належному обсязі;

- вчасно і детально надані відповіді на 236 письмових звернень;

- одержано через вебпортал Пенсійного фонду 47 заяв на призначення пенсії та 22 заяви – на перерахунки, всі вони знаходяться в роботі або вже опрацьовані.

 

Залишайтесь вдома! Не ризикуйте своїм здоров’ям та життям!

Бережіть себе – збережете Україну!

 

Головне управління Пенсійного фонду

України в Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь