A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

НАША ГРОМАДА №14 (148 [217])

Дата: 02.04.2020 09:18
Кількість переглядів: 562

Наша ГРОМАДА

Інформаційний бюлетень №14 (148 [217])              02.04.2020

 

   31 березня відбувся конкурс з придбання службового житла Великобагачанської селищної ради для лікаря Радивонівської АЗПСМ під головуванням голови конкурсної комісії Анатолія Каленіченка. Нагадаємо, нещодавно на сесії селищної ради було виділено 60 тис. грн для придбання службового житла.   

   Конкурсній комісії, до якої входять депутати селищної ради та працівники виконавчого комітету селищної ради, було подано 2 пропозиції. Члени комісії розглянули та обговорили обидва варіанти.  Переможцем було визначено учасника конкурсу, який подав найвигіднішу конкурсну пропозицію (квартира вартістю 55 тис. грн). Ремонт квартири буде виконаний за кошти селищної ради.

***

   Щоденно на території громади проводяться рейди працівників поліції спільно з представниками виконавчого комітету селищної ради щодо дотримання умов карантину. З громадянами проводять розяснювальну роботу.

   До перевірок у вечірній час була залучена і начальник служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради Надія Онупко, яка перевірила чи дотримуються батьки обмеження перебування дітей на вулиці під час карантину.

***

   Дякуємо за організацію підвезення медпрацівників до лікарняних закладів депутату селищної ради Антоніні Павлівні Живолуп, а також жителям громади: Олександру Васильовичу Баранському, Віктору Григоровичу Сергійцю, Василю Васильовичу  Кір’яну.

   Дякуємо депутату селищної ради Володимиру Пилиповичу Журавлю за домовленість закупівлі та швидкої доставки захисних костюмів (90 шт.) для КНП «Великобагачанська ЦРЛ». На костюми буде витрачено 32 тис. грн. Нагадаємо, що на минулій сесії селищної ради районній лікарні було виділено 50 тис. грн для проведення заходів із запобігання поширенню коронавірусу на території ОТГ.   

   Нещодавно ми повідомляли, що ФОП Людмила Сергіївна Різник надала 100 м тканини для пошиття захисних масок, яке виконує Ірина Русланівна Бут. Перші пошиті маски (близько 1000 шт.) вже були передані у старостинські округи громади, у селищну ветеранську організацію, а також працівникам відділу благоустрою.

***

   Дякуємо Руслану Анатолійовичу Кобліченкові за наданий саджанець смереки, який був висаджений біля дитячої музичної школи.

   Дякуємо депутату селищної ради Олегу Олексійовичу Онищенкові за організацію та особисту участь у проведенні ямкового ремонту на ділянці дороги по вулиці Європейській.

   Дякуємо лісничому ДП "Миргородське лісове господарство" Великобагачанське лісництво Миколі Миколайовичу Кожем’яці за заготівлю близько 200 л березового соку для бійців ООС (Операції об’єднаних сил) та механіку відділу благоустрою виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Валерію Олександровичу Коблику за доставку соку в м.Полтаву, де він був переданий волонтеру Ірині Репало та доставлений в зону бойових дій.

   Дякуємо директору ТОВ «Санаторій Псьол» Юрію Миколайовичу Гребельнику за допомогу з комплектацією посудом побутової кімнати Місцевої пожежної команди в с. Радивонівці.  

  

НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ

   Згідно з рішенням виконкому у Великій Багачці на вулиці Гагаріна, поблизу «Маркетопту», встановили бетонні напівсфери для запобігання паркування автомобілів на тротуарі.

   У дитячій музичній школі імені Ф.Д.Кушнерика були замінені аварійні вхідні двері на нові.

   Дякуємо депутату селищної ради Антоніні Павлівні Живолуп за організацію чергової толоки в Довгалівці, до якої долучились жителі села.

   Працівники відділу благоустрою проводять упорядкування кладовищ на території  громади, у Радивонівку було завезено пісок для кладовища.

   У Степанівці проводиться прибирання стихійного сміттєзвалища на вулиці Степовій.

   Були висаджені саджанці дубів та берізок біля футбольного поля у Степанівці та у парку в Стефанівщині, а також на території Якимівського ЗЗСО та Балюківського СК.

   У Якимовому проведено упорядкування футбольного поля.

   У Шепелях було прогрейдеровано та засипано щебенем дорогу на центральній вулиці.

***

  28 березня працівники Великобагачанського РС ГУ ДСНС України в Полтавській області (начальник Сергій Гайворонський) ліквідували пожежі, що трапились у парку в с. Стефанівщина та навколо ставка у с. Багачка Перша. Також минулого тижня горіла територія навколо ставка у Семенівці, було запалене поле у селі Якимове.

   Шановні громадяни! Вкотре звертаємось з проханням не палити суху траву та листя! Це призводить до руйнування екосистеми, до загибелі всіх живих істот, що живуть у траві, забруднює повітря, наносить пряму шкоду здоров'ю людей та може стати причиною масштабних пожеж.

***

  • Великобагачанська селищна рада закликає жителів громади утриматись від закупівлі та покладання на кладовищах штучних квітів та вінків. Наголошуємо, що квіти з пластику – отрута для довкілля і шкода для здоров’я людини. Також повідомляємо, що на наступному черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради буде обговорене рішення щодо заборони використання штучних квітів на кладовищах з наступного року.

***

   За інформацією Великобагачанського районного відділу Державної реєстрації актів цивільного стану у березні 2020 року у Великобагачанській ОТГ зареєстровано: 1 народження, 22 смерті, 2 укладення шлюбів, 1 розірвання шлюбу.

 

ПРЕССЛУЖБА  ВИКОНАВЧОГО  КОМІТЕТУ  ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКОЇ   СЕЛИЩНОЇ   РАДИ

Наш сайт: velyka-bagachka-rada.gov.ua                                    Шеф-редактор Тетяна СЕМЕНЮТА

     Ми у соціальній мережіfacebook.com/velyka.bagachka.rada

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь