A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

14 листопада у Великобагачанській об’єднаній територіальній громаді офіційно відкрили Центр надання адміністративних послуг

Дата: 15.11.2019 15:21
Кількість переглядів: 993

   Допомогу в оснащенні ЦНАПу меблями та сучасною технікою з спеціалізованим програмним забезпеченням громаді надала Програма «U-LEAD з Європою». Також в рамках Програми працівники Центру пройшли тренінговий курс та підвищили кваліфікацію. Ремонт приміщення виконали за бюджетні кошти, витративши більше 500 тис. грн.


   В урочистостях з нагоди відкриття ЦНАПу взяли участь керівники громади на чолі із селищним головою Юрієм Саковським, виконавчий директор РВ Асоціації міст України Галина Безносик, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, працівники апарату виконавчого комітету селищної ради, жителі та гості Великої Багачки.

   Юрій Саковський виступив з вітальними словами, зазначивши, що відкриття ЦНАПу – важлива та довгоочікувана подія для усіх жителів Великобагачанської ОТГ.
   - Зараз наші люди можуть отримати більше 100 послуг в 1 місці, а починали ми з 16, коли два роки тому створили відділ надання адмінпослуг при селищній раді. Шанс утворити ЦНАП ми отримали від Програми "U-LEAD з Європою". Я дякую за допомогу експерту Офісу реформи адміністративних послуг Павлу Остапенку
, який сприяв у відкритті Центру, дякую депутатам та членам виконавчого комітету за всебічну підтримку.

   Наразі в Центрі працюватимуть 2 адміністратори, 1 державний реєстратор, 1 паспортист та керівник. Селищний голова наголосив на якісному рівні підготовки працівників ЦНАПу до роботи та вручив їм Сертифікати про проходження навчальних тренінгів в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою».

   Також до вітального слова була запрошена Галина Безносик.
   - Насамперед хочу передати вітання від Голови Асоціації міст України Віталія Кличка, виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана, а також від себе особисто привітати вас з такою важливою подією. Приємно бачити, коли громади дбають про покращення послуг для свого населення, включно з адміністративними. Сьогодні подія ніби й звичайна – відкриття ще одного ЦНАПу в області, але це і робочі місця, і збережений для людей час та нерви. Хочу побажати вашій громаді процвітання, а мешканцям – здоров’я, благополуччя і щоб таких приємних моментів було якомога більше.

   Юрій Саковський та Галина Безносик урочисто перерізали стрічку та святково «надали старт» роботі нового, потужного ЦНАПу. Всіх запросили всередину приміщення, де начальник Сергій Андріященко ознайомив присутніх з роботою Центру.

   Так, завдяки створенню ЦНАПу більше 11 000 жителів Великобагачанської громади отримають зручний та якісний доступ до адміністративних сервісів. Кошти, отримані від надання послуг, будуть зараховуватись до бюджету громади відповідно до чинного законодавства.

 У ЦНАПі можна отримати 112 послуг, зокрема:
• Послуги Пенсійного фонду;
• Послуги з реєстрації/ зняття з реєстрації мешканців;
• Послуги Міграційної служби;
• Послуги з земельних питань;
• Послуги з питань Державної реєстрації актів цивільного стану;
• Послуги з питань реєстрації нерухомості;
• Послуги з реєстрації бізнесу;
• Послуги з питань місцевого значення.

ЦНАП розміщений за адресою: смт. Велика Багачка, вул. Каштанова, 20 та працює 5 днів на тиждень без перерви на обід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь