A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Великобагачанській ОТГ привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2019 09:49
Кількість переглядів: 942

   Щорічно 9 листопада в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З нагоди свята 8 листопада у сесійну залу Великобагачанської селищної ради були запрошені працівники та ветерани сфери культури громади.

Фото без опису
   Зі словами вітання звернулись завідувач сектору культури та туризму Наталія Проскура та селищний голова Юрій Саковський. Вони щиросердно привітали присутніх зі святом, побажали усім міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги і особистого щастя.

Фото без опису

   Окрім щирих слів на адресу працівників культури та майстрів народного мистецтва були вручені квіти та ряд почесних нагород.

   Грамотами та спеціальними нагородами Українського фонду культури імені Бориса Олійника були відзначені: НЕДОСВІТІЙ АНАТОЛІЙ ДМИТРОВИЧ, технік звукозапису Великобагачанського РМЦНТ КДР та РОМАНЕНКО ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА, директор Великобагачанської дитячої музичної школи ім. Ф.Д. Кушнерика.

Фото без опису
   Грамотами Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток та популяризацію музичного мистецтва, активну культурно-мистецьку діяльність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджені: ветеран праці, хормейстер, викладач по класу баяна Великобагачанської дитячої музичної школи імені Ф.Д. Кушнерика САЛІМОН КАТЕРИНА СТЕПАНІВНА та ветеран праці, викладач по класу духових інструментів Великобагачанської дитячої музичної школи імені Ф.Д. Кушнерика ВОРОНЕНКО МИКОЛА ІВАНОВИЧ.
   Подякою від Вроцлавського Кола Об’єднання Українців в Польщі нагороджено квінтет «БУЛАВА» Бутоводолинського СБК за участь у святкуванні Дня Незалежності України-2019.

Фото без опису
      Подяками Полтавської обласної бібліотеки для дітей імені Панаса Мирного за участь в обласному конкурсі серед працівників бібліотек, що обслуговують користувачів-дітей «Comics from books» (комікс від книг) нагороджені: бібліотекар Довгалівської сільської бібліотеки-філії ЛОЄНКО ТЕТЯНА ІВАНІВНА та бібліотекар Балюківської сільської бібліотеки-філії СВІТЛАНА ІВАНІВНА ВЛАСЕНКО.

Фото без опису

    Подяки виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради вручені:
   ШАРКІЙ ТАМАРІ ВАСИЛІВНІ, бібліотекарю І категорії Степанівської сільської бібліотеки-філії, за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток читацьких інтересів юних користувачів, якісну підготовку призера обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули - 2019» та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
  ЛОЄНКО ТЕТЯНІ ІВАНІВНІ, бібліотекарю Довгалівської сільської бібліотеки-філії, за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток читацьких інтересів юних користувачів, якісну підготовку призера обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули - 2019» та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
   БЕРКАЛО ЛАРИСІ АНАТОЛІЇВНІ, директору Степанівського сільського будинку культури, за сумлінну працю, значний особистий внесок у популяризацію, збереження та розвиток аматорського пісенного мистецтва, активну творчу діяльність на ниві розвитку національної культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
   СЕРЬОЖКІНІЙ МАРИНІ ГРИГОРІВНІ, викладачу по класу фортепіано, концертмейстеру Великобагачанської дитячої музичної школи імені Ф.Д.Кушнерика, за підготовку учня до вступу в Полтавський коледж мистецтв імені М.В.Лисенка, підготовку лауреатів та дипломантів Всеукраїнських та обласних конкурсів та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
   ВОВК ВАЛЕНТИНІ МИХАЙЛІВНІ, директору Багачанського Першого сільського будинку культури, за сумлінну працю, значний особистий внесок у популяризацію, збереження та розвиток аматорського пісенного мистецтва, активну творчу діяльність на ниві розвитку національної культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Фото без опису
   КРИНДАЧ ЮЛІЇ ПЕТРІВНІ, завідувачу народного відділу, викладачу по класу бандури Великобагачанської дитячої музичної школи імені Ф.Д.Кушнерика, за підготовку учня до вступу в Полтавський коледж мистецтв імені М.В.Лисенка, підготовку лауреатів Всеукраїнських та обласних конкурсів та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

   Сертифікати про підвищення кваліфікації у Національній бібліотеці України для дітей на семінарі «Сучасна бібліотека – платформа для культурного розвитку громади» були вручені всім бібліотекарам сільських бібліотек-філій громади: ПРОСКУРІ ВІРІ МИКОЛАЇВНІ, ТОРКУТ НАТАЛІЇ ІВАНІВНІ, ЛОЄНКО ТЕТЯНІ ІВАНІВНІ, ЧЕПУРЕНКО ГАННІ ІВАНІВНІ, ШАРІЙ ЛЮДМИЛІ МИХАЙЛІВНІ, ГРУЗІНОВІЙ ВАЛЕНТИНІ СТЕПАНІВНІ, ВЛІСЕНКО СВІТЛАНІ ІВАНІВНІ, ШАРКІЙ ТАМАРІ ВАСИЛІВНІ, КУЛИНИЧ СВІТЛАНІ ІВАНІВНІ.

Фото без опису

  Також були підбиті підсумки огляду-конкурсу патріотичної пісні, присвяченого Дню захисника України «Наша слава козацькая».
  Переможці були нагороджені Дипломами сектору культури та туризму виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради.
    Лауреати І ступеня:
  -  народний аматорський вокальний гурт «РОДИНА» Бутоводолинського сільського будинку культури (художній керівник Сергій Макаренко),
 - вокальний дует «ДЗВОНИ СЕРЦЯ» Радивонівського сільського будинку культури (художній керівник Анжеліка Олійник),

Фото без опису
  - жіночий вокальний ансамбль Бутоводолинського сільського будинку культури (художній керівник Тетяна Макаренко),
  - вокальний ансамбль «КАЛИНОНЬКА» Якимівського сільського будинку культури (художній керівник Сергій Злобін),
 - народний аматорський вокальний квінтет «БУЛАВА» Бутоводолинського сільського будинку культури (художній керівник Віктор Шарий),
  - СЕРГІЙ МАКАРЕНКО, соліст Бутоводолинського сільського будинку культури,

Фото без опису
   Лауреати ІІ ступеня:
  - вокальний ансамбль «ДИВОГРАЙ» Степанівського сільського будинку культури (художній керівник Юрій Михайлик),
 - вокальний ансамбль «ЧИСТІ РОСИ» Радивонівського сільського будинку культури (художній керівник Анжеліка Олійник),
 - вокальний дует Степанівського сільського будинку культури (художній керівник Юрій Михайлик),
 - вокальне тріо «ЕЛЕГІЯ» Степанівського сільського будинку культури (художній керівник Юрій Михайлик),

 - народний аматорський вокальний ансамбль «ЛЮБАВА» Багачанського Першого сільського будинку культури (художній керівник Валентина Вовк),
  -  АНЖЕЛІКА ОЛІЙНИК, солістка Радивонівського сільського будинку культури,
   Лауреати ІІІ ступеня:
  - вокальний ансамбль «ДЕСЯТОЧКА» Якимівського сільського будинку культури (художній керівник Тетяна Кваша),
  - вокальний ансамбль «ХУТОРЯНОЧКА» Балюківського сільського клубу (художній керівник Валентина М’якота),

Фото без опису
  - вокальне тріо «БЕРЕГИНЯ» Якимівського сільського будинку культури (художній керівник Тамара Тронько),
  - НАТАЛІЯ ЛИТВИН, солістка Степанівського сільського будинку культури.

Фото без опису
   Подяками виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради за участь в огляді-конкурсі патріотичної пісні «НАША СЛАВА КОЗАЦЬКАЯ», присвяченого Дню захисника України та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджені:
ЯЦЕНКО ВЛАДИСЛАВ, соліст Балюківського сільського клубу,
ЗІНАЇДА ПОТАК, солістка Бутоводолинського сільського будинку культури,
вокальний ансамбль «НАСТРІЙ» Якимівського сільського будинку культури (керівник Едуард Тронько),
   Спеціальним Дипломом «Надія» сектору культури та туризму виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради за успішний дебют на огляді-конкурсі патріотичної пісні нагороджене чоловіче вокальне тріо Якимівського сільського будинку культури (керівник Едуард Тронько).
 Фото без опису

   Після урочистої частини гарними піснями колег привітав аматор народного мистецтва Василь Балюк.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь