A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Великій Багачці відбудеться фінал Чемпіонату Полтавської області з футболу серед ДЮФЛ

Дата: 23.10.2019 09:20
Кількість переглядів: 573

22 жовтня під головуванням селищного голови Юрія Саковського у Великобагачанській селищній раді пройшло засідання оргкомітету щодо проведення 28 жовтня у Великій Багачці фінальних змагань Чемпіонату Полтавської області з футболу серед ДЮФЛ (юнаки 2006-2007 р.н.).

Участь у засіданні взяли: заступник селищного голови Віктор Беркало, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Яценко, завідувач сектору культури та туризму Наталія Проскура, директор ДЮСЗ Генадій Варченко, заступник директора ДЮСЗ Андрій Терещенко, тренер команди Віктор Скороденко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Великобагачанської РДА Віктор Недайкаш, голова районної організації ФСТ "Колос" Василь Коцар.

Фото без опису

Присутні обговорили організацію змагань. Участь у фіналі візьмуть 4 футбольні команди. Так, команда Великобагачанського ДЮСЗ, переможець у групі "Б", буде змагатись за І-ІІ місце з переможцем у групі "А" - командою Опішнянської ДЮСШ. За ІІІ-ІV місце змагатимуться Пирятинська ДЮСШ та Зіньківська СДЮСШОР. Змагання пройдуть на стадіоні "Колос". Відкриття заплановане на 11.00.
Також Юрій Саковський повідомив, що 28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників, тому перед початком змагань відбудеться урочисте покладання квітів до Меморіалу Слави, на яке будуть запрошені футбольні команди.
Додатково були обговорені питання благоустрою території стадіону, забезпечення дотримання громадського порядку, надання медичної допомоги учасникам заходу та глядачам.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь