A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

До уваги депутатів, старост та суб’єктів бджільництва!

Дата: 03.05.2019 11:28
Кількість переглядів: 794

  Селянські (фермерські) господарства «Грунтознавець» і «Берест» відповідно до ст. 37 Закону України «Про бджільництво» та державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляє, що в період з 6.05.2019 року по 31.05.2019 року на полях, що розташовані на території Кротівщинської с/р Великобагачанського району, Ялосовецької с/р та Новоаврамівської ОТГ Хорольського району Полтавської області, планує обробляти посіви ріпаку із застосуванням інсектициду «Біскайя» (діюча речовина: тіаклоприд 240 г/л) за допомогою самохідного обприскувача. Згідно інструкції із застосування цей препарат є нетоксичним для бджіл.

 У разі наявності зареєстрованих на території сільської ради суб’єктів бджільництва, СФГ «Берест» та «Грунтознавець» просить повідомити їх про проведення хімічної обробки та необхідність ізоляції бджіл під час обробки задля уникнення загрози отруєння бджіл.

 Одночасно слід наголосити, що більш детальна інформація про застосування цього препарату та конкретну дату обприскування буде повідомлено на офіційному сайті СФГ «Грунтознавець» (http://sfg-grunt.at.ua), сторінці СФГ «Грунтознавець» у соціальній мережі Facebook.(https://www.facebook.com/gruntoznav) та у загальнодоступних місцях заздалегідь буде розміщено повідомлення та оголошення. Телефон для ДОВІДОК: +380502555027, +380990967729, +380534598054.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь