A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Просимо вас взяти участь у голосуванні!

Дата: 20.09.2018 10:49
Кількість переглядів: 813

Фото без описуУ цьому році Великобагачанська ОТГ знову стала учасником проекту «Бюджет участі Полтавської області». Для участі у голосуванні допущено 259 проектів, кошторисом до 150 тисяч гривень. 
З 14 по 30 вересня проходить голосування за Проекти Бюджету участі Полтавської області. Великобагачанська ОТГ подала на конкурс 3 проекти: 
- №62 ««Роздільне збирання сміття з шкільної парти в селищі Велика Багачка» http://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua/… (Проект спрямований на підняття рівня організації роздільного збору твердих побутових відходів у громаді, та підвищення рівня свідомості дітей шкільного віку щодо необхідності роздільного поводження з твердими побутовими відходам),
- №63 ««Комфортна громада – щасливі люди» http://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua/… (спрямований на підвищення комфорту переміщення людей по Великобагачанській ОТГ, передбачає встановлення автобусних зупинок для населення об’єднаної громади), 
- №64 ««Крок до майбутнього» http://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua/…(передбачено встановлення ліхтарів на сонячних батареях в населених пунктах Великобагачанської об’єднаної територіальної громади).

Кожна людина має можливість віддати свій голос всього за три проекти. Просимо вас взяти участь у голосуванні і підтримати проекти №62, №63, №64. 
Проголосувати можна за посиланням http://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua/#/projects , або в приміщенні Великобагачанської селищної ради (перший поверх - кабінет завідувача сектору економічного розвитку та інвестицій, або другий поверх - приймальня). Для голосування паперовим бюлетенем необхідно мати з собою паспорт та телефон. 
Сподіваємось на вашу підтримку! Приєднуйтесь та долучайте своїх рідних і друзів до голосування!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь