A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 10

Дата: 06.04.2016 15:50
Кількість переглядів: 834

Інформаційний бюлетень № 10

   31 березня відбулося засідання виконкому. Обговорювали нагальні питання з життя селища: благоустрій та озеленення територій, енергозабезпечення, закільцювання водогону по вулицях Молодіжній, Шепеля Івана, Каштановій. Обговорювали також пропозиції святкування Дня Перемоги та Дня селища.
  Також цього дня селищний голова Саковський Ю. Б. на запрошення екс-президента Кучми Л. Д. побував на дитячому пісенному конкурсі «Соловейко України», що проводився у приміщенні концертного залу курорту «Миргород».
Відбувся «чистий четвер», учасники якого продовжили розпочате раніше прокопування траншеї і прибирання в парку біля стадіону. До акції долучилися 22 особи від 15 організацій та установ, зокрема:
  •    Управління праці та соціального захисту населення – 1 чол.;
  •    Великобагачанський районний будинок творчості дітей та юнацтва – 1 чол.;
  •    Центральна районна лікарня – 7 чол.;
  •    Редакція газети «Рідний край» – 1 чол.;
  •    Великобагачанська райдержадміністрація – 2 чол.;
  •    Великобагачанська районна рада – 1 чол.;
  •    Великобагачанська лікарня ветеринарної медицини – 1 чол.;
  •    ДНЗ «Дзвіночок» – 1 чол.;
  •    КЗ «Великобагачанський районний ЦПМСД» – 1 чол.
  •    Великобагачанський районний військовий комісаріат – 1 чол.;
  •    Великобагачанська санепідстанція – 1 чол.;
  •    Прокуратура Великобагачанського району – 1 чол.;
  •    Великобагачанська ЗОШ І-ІІІ ступенів надала 1 людину для роботи і трактор.
  Продовжуються роботи по благоустрою селища. За приміщенням Великобагачанського районного методичного центру народної творчості та культурно-дозвіллєвої роботи відкрили громадський туалет. Ведеться прибирання в парку біля стадіону. Великобагачанська селищна рада висловлює подяку члену виконавчого комітету Хорольському Б. О. за наданий ямобур і трактор. Ця техніка стала у пригоді на вул. Жовтневій.
  6 квітня відзначали День довкілля. З цієї нагоди було проведено масштабне прибирання вул. Чекалових, до якого долучилися більш ніж 50 осіб, що стоять на обліку в районному центрі зайнятості. 
  Цього тижня у м. Полтава силами волонтерів було сформовано чергову партію продуктів для бійців АТО. Великобагачанська селищна рада передає їм 50 л. березового соку.
За домовленістю селищного голови із працівниками Великобагачанського відділення поліції ГУ НП у Полтавській області, на яких покладено обов’язки з безпеки дорожнього руху, цього тижня було проведено патрулювання вулиць селища. Особлива увага приділялася дотриманню правил дорожнього руху на ділянках з пішохідними переходами. Метою заходу було виявлення порушників на дорозі та проведення з ними попереджувально-роз?яснювальної роботи. Подібні патрулювання проводитимуться і надалі.
Розпочав повноцінну роботу відділ надання адміністративних послуг при виконавчому органі Великобагачанської селищної ради. Відділ займатиметься наданням усіх видів реєстраційних послуг, серед яких: державна реєстрація права власності; державна реєстрація права власності на єдиний майновий комплекс; державна реєстрація іншого речового права; державна реєстрація іншого речового права на єдиний майновий комплекс; державна реєстрація відмови від речового права; державна реєстрація припинення прав та їх обтяжень у зв’язку зі знищенням об’єкта нерухомого майна; внесення змін до запису Державного реєстру речових прав на нерухоме майно; прийняття заяви про відкликання заяви; прийняття заяв про надання інформації з Державного реєстру майнових прав на нерухоме майно; прийняття заяв про надання дубліката свідоцтва про право власності та ін.
  Спеціалісти відділу проводять прийом громадян за таким графіком:
Понеділок: з 8:00 до 15:00
Вівторок: з 8:00 до 15:00
Середа: з 8:00 до 20:00
Четвер: з 8:00 до 15:00
П’ятниця: з 8:00 до 15:00
  Начальник відділу надання адміністративних послуг Андріященко С. Д. проводить прийом громадян щочетверга з 8:00 до 15:00.
  Стежте за наступними випусками!
                                                                                                                            Прес-служба Великобагачанської селищної ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь