A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 2

Дата: 02.03.2016 14:45
Кількість переглядів: 825

 Селищна рада продовжує інформувати населення про свою діяльність. Завершальний місяць 2015 року ознаменувався святами та визначними датами. Так, з нагоди Дня місцевого самоврядування, що відзначається 7 грудня, у селищній раді відбулася святкова зустріч із колишніми працівниками органів місцевого самоврядування. 14 грудня вшановували померлих ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, їхні вдови отримали продуктові набори. 19 грудня в честь Дня Святого Миколая та початку новорічних свят було відкрито новорічну ялинку та оголошено конкурс на кращу новорічну прикрасу селища. Декілька багатодітних сімей з нагоди свят отримали в подарунок по мішку цукру.

 Останні тижні були багатими на події, пов?язані із усуненням наслідків негоди, котра лютує цієї зими. Снігові замети повністю заблокували вулиці Сонячну та Івана Шепеля. Спецтехніки, котра є у розпорядженні селищної ради, виявилося недостатньо для відновлення там руху. Відтак, довелося звертатися по допомогу до командування Миргородського авіаполку, котре надало комунальникам у користування екскаватор КРАЗ, який в прямому розумінні викопував названі вулиці із снігу. Варто також зазначити, що завдяки професійним діям працівників ДСНС не допущено підтоплення житлових будинків по вулицях Леніна та Жертв Революції.

 Не припиняються роботи по благоустрою селища. Проводиться випилювання сухостою та пошкоджених буревієм насаджень, що становлять небезпеку для мешканців. За участі депутатів Шульги О. В. та Живолупа О. М. було усунуто неполадки з нічним освітленням у селищі Велика Багачка по вул. 1 Травня та у с. Довгалівка.

 У відповідь на звернення керівництва Великобагачанської ЦРЛ селищною радою виділено кошти на придбання одноканального апарата ЕКГ та аквадистилятора. Відділу освіти, молоді та спорту було виділено кошти на придбання паливно-мастильних матеріалів для підвезення дітей до школи. Надано фінансову підтримку КЗ «Великобагачанський РЦПМСД» для проведення туберкулінодіагностики дітей, котрі проживають на території Великобагачанської селищної ради, а також для придбання необхідного обладнання, а саме: запчастин та паливно-мастильних матеріалів, вагів дитячих, штатива, ростомірів (2 шт.), вагів дорослих (2 шт.), інгалятора, кварцевої лампи, медичної шафи, сумки-холодильника, хладоелементів (4 шт.), столика для інструментів, контейнера для передстерелізаційної обробки, вікон (2 шт.), дверей вхідних та міжкімнатних (2 шт.).

 Також відбулися деякі кадрові зміни. Зокрема, директором комунального підприємства «Великобагачанський житлосервіс» став П'ятак Євгеній Юрійович (тел. 066-686-67-00); начальником відділу благоустрою Великобагачанської селищної ради – Бондар Дмитро Анатолійович (тел. 066-982-17-92). Головою Великобагачанської селищної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) є Шендрик Анатолій Григорович (тел. 9-14-52).

 На завершення відзначимо, що мешканці с. Буряківщина (25 осіб) зініціювали перейменування місцевої вулиці Калініна у вулицю Садову. Закликаємо жителів нашого селища пропонувати свої варіанти нових назв вулиць, на яких ви мешкаєте, адже Велика Багачка – наш спільний дім і змінювати його ми маємо разом.

                        Стежте за наступними випусками!

                        Прес-служба Великобагачанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь