A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 1

Дата: 02.03.2016 14:42
Кількість переглядів: 864

Шановні великобагачанці!

Великобагачанська селищна рада з метою висвітлення своєї діяльності започатковує випуск щотижневого інформаційного бюлетеня. Завдяки цій ініціативі ви зможете з перших уст дізнаватися про події та явища, важливі для нашого селища і його мешканців.

Перший випуск бюлетеня має вступний характер, інформація в ньому подається узагальнено і буде конкретизуватись, поглиблюватись та доповнюватись у подальших випусках.

Маємо надію, що таке починання селищної ради знайде підтримку у суспільстві та стане важливим засобом масової інформації у Великій Багачці.

 

Повідомляємо, що станом на сьогодні в селищі повністю сформовано органи місцевого самоврядування, обрано депутатів на всіх 26 виборчих округах та членів виконавчого комітету. Також обрано керівників громадських організацій. Так, головою Спілки чорнобильців став Лясовий Володимир Анатолійович (тел. 066-331-30-93); головою селищної Організації інвалідів – Неїжборщ Микола Йосипович (тел. 066-229-58-85); а головою селищної Ветеранської організації обрано Журавель Надію Григорівну (тел. 066-301-48-17). Дільничним інспектором у Великій Багачці є Падусенко Олександр Васильович (тел. 066-910-75-83); помічником дільничного інспектора – Онищенко Дмитро Сергійович (тел. 099-725-47-01).

Стежте за наступними випусками!

 

Прес-служба Великобагачанської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь