A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 12

Дата: 26.04.2016 14:37
Кількість переглядів: 875

Інформаційний бюлетень № 12

                                                    До вашої уваги новини від Великобагачанської селищної ради.
  14 квітня за участі учнів 6, 9, 10 класів Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, президента школи Якименко Т., члена виконкому Яценко О. В. та селищного голови Саковського Ю. Б. відбулося засідання «круглого столу». Учасники обговорили умови життя в селищі, учні висловили свої побажання, пропозиції та ідеї щодо покращення зовнішнього вигляду селища та запропонували свою посильну допомогу у здійсненні задуманого. Почати було вирішено з окультурення парків Великої Багачки. Селищний голова, в свою чергу, прийняв до уваги пропозиції дітей, висловив намір надавати всебічну підтримку і сприяти втіленню задуманого в життя.
  17 квітня депутатами Великобагачанської селищної ради Андріященком С. Д. та Живолупом О. М. було організовано прибирання на двох кладовищах с. Довгалівка. Того ж дня за сприяння депутата Великобагачанської районної ради Живолуп А. П. та за активної участі Андріященка С. Д. було вивезено сміття з вулиць, що входять до виборчого округу № 24 (вул. Гагаріна, Глібова, Садова, Молодіжна, Затишна, Українки Лесі, Підгірна, Лугова, Польова). Нагадаємо: на зборах мешканців, що відбулися 8 квітня, було вирішено, що кожної третьої неділі місяця сміття вивозитиметься трактором з причепом.
  Тривають роботи по благоустрою та озелененню Великої Багачки.
  Минулого тижня депутат селищної ради Серьожкін Г. К. організував висаджування 50 берізок біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору. Приватний підприємець Ігнатенко М. М. надав два вазони для квітів, які буде встановлено на вулицях селища (на сходах біля будівлі «Універмагу» та по вул. Гірській (колишня вул. Воровського).
  Біля ресторану «Перлина» аварійні поручні замінено на нові, які не становлять небезпеки та покращують естетичний вигляд місцевості.   З’явилося дві пісочниці: в парку «Ювілейний» та у дворі багатоквартирного будинку по вул. Каштановій, 25.
  На вулицях селища встановлено ще чотири урни для сміття: біля районного методичного центру народної творчості та культурно-дозвіллєвої роботи (2 шт.), біля кафе «Бірюза» (1 шт.) та біля автобусної зупинки «Млин» (1 шт.) Також встановлено три дошки оголошень: біля автобусної зупинки «Заготконтора», на перехресті вул. Жовтневої та вул. Каштанової, по вул. Каштановій (біля магазину «Монарх»). Ще одна дошка оголошень передана у с. Довгалівка.
Проведено ремонт фрезоматеріалом дорожнього покриття по вул. Завгороднього та пров. Шкільному (колишній пров. Леніна). Депутат селищної ради Ярошенко С. М. власноручно займається реставрацією пам’ятника видатному українському поету Т. Г. Шевченку.
Також ведеться активна робота в напрямку наведення порядку на кладовищах селищної ради. На кладовищі № 2, що у Великій Багачці, розпочато монтаж бетонної огорожі, встановлено поминальні столи. Завезено по машині піску на кожне з трьох кладовищ нашого селища, а також на кладовище в с. Бутова Долина. У найближчих планах селищної ради – завезення піску на решту кладовищ, розташованих на її території.
  Повідомляємо, що 22 квітня відбудеться прибирання, присвячене Дню довкілля, що відзначався 16 квітня. Запрошуємо усіх небайдужих взяти участь в акції, попрацювавши на користь рідного селища!

Стежте за наступними випусками!

Прес-служба Великобагачанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь