A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 11

Дата: 14.04.2016 10:59
Кількість переглядів: 899

                                                                                    Інформаційний бюлетень № 11


   8 квітня з ініціативи депутатів Великобагачанської селищної ради Андріященка С. Д. і Живолупа О. М. та за участю селищного голови Саковського Ю. Б. і депутата районної ради Живолуп А. П. відбулися збори мешканців с. Довгалівка. Зустріч була результативною. Обговорювали питання ліквідації стихійного сміттєзвалища. Домовилися, що кожної третьої неділі місяця сміття вивозитиметься трактором, який надасть Живолуп А. П. Також було проведено прибирання території, спиляно два сухостійних дерева та висаджено 30 берізок. 13 квітня встановлено дошку оголошень біля місцевого фельдшерсько-акушерського пункту.
   Депутат Великобагачанської селищної ради Проскура Н. М. організувала у своєму окрузі прибирання території та вивезення сміття на полігон твердих відходів. Закликаємо мешканців селища вчиняти так само, а не спалювати відходи! Також нагадуємо про необхідність обережного поводження з вогнем.
   9-10 квітня мешканці с. Бутова Долина провели прибирання на місцевому кладовищі, а також встановили там два поминальних столи, надані Великобагачанською селищною радою.
   6 квітня в рахунок «чистого четверга», що припав на свято Благовіщення, працівники Великобагачанської райдержадміністрації, Великобагачанського відділення Миргородської обласної державної податкової інспекції, Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Великобагачанського районного суду, газового господарства та Управління державного казначейства у Великобагачанському районі провели прибирання територій, закріплених за цими організаціями та установами.
   8 квітня Асоціація розвитку садівництва у Полтавській області надала Великобагачанській селищній раді саджанці берези (600 шт.); липи (200 шт.); клена (155 шт.), що дало змогу провести цього дня масштабне висаджування дерев. Робота велася одночасно на двох ділянках. Так, по вул. Чекалових (на схилі, що за будівлею податкової інспекції) висадили 146 кленів, по вул. Жовтневій (у напрямку «Авіаса») – 162 липи. До роботи долучилися працівники Великобагачанської селищної ради, загальноосвітньої та музичної шкіл, райдержадміністрації, районного суду та безробітні, що стоять на обліку у Великобагачанському центрі зайнятості. Великобагачанська ДС НС надала пожежну машину для забезпечення поливу насаджень по вул. Чекалових. Також висловлюємо подяку фермеру Луценку О. І. за організацію підвезення води на ділянку по вул. Жовтневій.
   Решту саджанців, отриманих від Асоціації розвитку садівництва, було розподілено між депутатами селищної ради, які забезпечать їх висаджування на своїх виборчих округах, та деякими організаціями й установами, зокрема:
?    Великобагачанська ЗОШ – 20 беріз;
?    Цех телекомунікаційних послуг ВАТ «Укртелеком» – 30 беріз;
?    КП «Великобагачанський житлосервіс» – 10 беріз;
?    Великобагачанське відділення «ПриватБанку» – 10 беріз;
?    Великобагачанський ДНЗ «Дзвіночок» – 10 беріз;
?    Великобагачанська ЦРЛ – 20 беріз, 10 лип;
?    Великобагачанська музична школа – 10 кленів, 7 лип;
?    Великобагачанський районний методичний центр народної творчості та культурно-дозвіллєвої роботи – 20 беріз, 5 кленів, 2 липи;
?    Бутоводолинський ДНЗ «Капітошка» – 10 беріз, 3 клени.
   Тривають роботи з благоустрою селища. Депутат селищної ради Бутенко М. О. надав насіння чорнобривців для посіву на клумбах селища. Підприємець Малько О. І. облаштував ще дві лавки перед будівлею районного методичного центру народної творчості та культурно-дозвіллєвої роботи. На кладовищі № 2, що біля хлібозаводу, встановлено нові ворота; по вул. Каштановій з’явилася ще одна дошка оголошень і п’ять урн для сміття, по вул. Шевченка (поблизу автостанції) – дошка оголошень. Розчищено і пофарбовано місток по вул. Жовтневій (неподалік кооперативного будинку). У черговий раз підгорнуто сміття на полігоні твердих відходів. Продовжується прибирання в парку біля стадіону, триває процес монтажу нових автобусних зупинок.
   Проведено ямковий ремонт дороги по вул. Жовтневій (ділянка від мосту до млина), завершився ремонт фрезоматеріалом пров. Жовтневого.


Стежте за наступними випусками!

Прес-служба Великобагачанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь