A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 49

Дата: 06.02.2017 10:01
Кількість переглядів: 795

                                                                      РІДНЕ СЕЛИЩЕ

         

                                                                Інформаційний бюлетень №1 (49)

                                                                                           5.01.2017                                               

 

Продовжуємо інформувати жителів громади з подіями суспільного життя в Новому році.

 

Протягом кількох передноворічних днів селищний голова Юрій Саковський та секретар селищної ради Людмила Срібна вітали учнів, вихованців та їх батьків дошкільних навчальних закладів Великобагачанської громади: дитячих садків «Дзвіночок»,  «Золотий півник», «Капітошка», а також Довгалівської та Бутоводолинської загальноосвітніх шкіл. Учасникам новорічних святкувань керівництвом органу місцевого самоврядування вручені солодкі дарунки.

 

Дякуємо фізичній особі-підприємцю Олексію Олексійовичу МАЗУРУ за матеріальну допомогу, надану родині жителів Великої Багачки, що опинилася в особливо складних життєвих обставинах.

 

29 грудня у приміщенні відділу освіти, молоді та спорту РДА відбулися урочистості для вихованців позашкільних закладів, розташованих на території селищної ради. Перед учасниками святкування виступив, з вітаннями, найкращими побажаннями та подарунками, селищний голова Юрій Саковський.

 

Виявлена спроба створення несанкціонованого стихійного сміттєзвалища неподалік дороги Велика Багачка — Мала Решетилівка. Винуватець, мешканець Великої Багачки, визнав свою відповідальність і висловив готовність ліквідувати наслідки вчиненого правопорушення.

 

Дякуємо жителю Великої Багачки, ветерану антитерористичної операції Федору Васильовичу МАРЧЕНКУ за надані відділу благоустрою селищної ради ємкості для паливно-мастильних матеріалів.

 

Колектив апарату Великобагачанскої селищної ради  мав зустріч із Миргородським міським головою Сергієм Соломахою. Очільник місцевого самоврядування Миргорода привітав колег-великобагачанців з Новим Роком та Різдвом Христовим. Після того сторони обговорили формат та форми співпраці між територіальними громадами у 2017 році.

 

До селищної ради надходили неодноразові звернення громадян щодо порушення правил торгівлі в одній з аптек, розташованих в приміщенні центральної районної лікарні, зокрема, щодо необгрунтованого підняття цін на ряд медикаментів. Селищний голова Юрій Саковський мав розмову звласницею даної аптеки, в ході якої вона пообіцяла терміново усунути вказані порушення.

 

 

 

 

 

 

 

Як повідомлялося раніше, з Національної бібліотеки України для дітей до Великої Багачки прибула підбірка літератури. Днями селищна рада передала книжки бібліотечним закладам Бутової Долини, Байраку, Довгалівки, Якимового, Степанівки, Багачки Першої, Радивонівки.

 

4 січня відбулася зустріч селищного голови Юрія Саковського з начальником Миргородського міськрайонного підрозділу Національної поліції Володимром Рекою, який одночасно є куратором ряду поліцейських підрозділів навколишніх районів. Сторони обговорили можливі форми співпраці поліції та органу місцевого самоврядування щодо охорони громадського порядку та протидії криміногенним проявам.

 

 1 січня селищний голова Юрій Саковський привітав зі святом тих, кому довелося працювати в Новорічну ніч: співробітників чергової частини районного відділення Національної поліції та районного сектору ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій. Як повідомили посадовці спеціальних служб, святкова ніч в громаді пройшла без надзвичайних пригод та ускладнень, у штатному режимі.

 

Протягом святкових днів мав місце факт вандалізму щодо приміщення районного центру зайнятості. Працівники правоохоронних органів встановлюють особу чи групу осіб, які скоїли пошкодження фасаду будівлі для притягнення їх до передбаченої законодавством відповідальності.

 

4 січня працівниками відділу благоустрою знищені сухостійні дерева на перетині вулиць Шевченка, Європейської та Зарічної. Дане видалення було погоджене, в рамках визначеної чинним законодавством процедури, з державними органами екологічного контролю.

 

За інформацією, наданою районним відділом Державної реєстрації актів цивільного стану, за період з 16 по 31 грудня 2016 року відділом зареєстровані 6 народжень (2 жителі селищної ради), 3 смерті (3), 2 шлюби (0) та 1 розірвання шлюбу (0).

 

 

Христос народився! Славімо його!

 

ПРЕС-СЛУЖБА ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ       

                                                                                                        

                                                                                                            шеф-редактор Анатолій КАРПОВ

                                                                 

                                                                                                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь