A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 51

Дата: 24.01.2017 09:46
Кількість переглядів: 1023

                   РІДНЕ СЕЛИЩЕ

               

             Інформаційний бюлетень

             №3 (51) 19.01.2017

                                               

Інформуємо про поточні події діяльності Великобагачанської селищної ради та життя територіальної громади.

 

  Протягом 14—15 січня у зв’язку з потеплінням виникла проблема відводу талих вод у різних місцях Великої Багачки. Відділом благоустрою селищної ради вживалися відповідні заходи на вулицях Каштановій та Європейській, а також у мережі зливової каналізації. В результаті виконаної роботи загрози підтоплення проїжджої частини доріг та домогосподарств громадян вдалося уникнути.

 

  Дякуємо підприємствам, організаціям, установам, суб’єктам господарювання, громадянам, які в дні Новорічно-Різдвяних свят встановили на своїх територіях ялинки та (або) облаштували святкову ілюмінацію. Окрасами селища  стали будівлі ПП «Великобагачанський комбікормовий завод», філії ДП «Полтавський облавтодор», районного сектору ГУ ДСНС України в Полтавській області, центральної районної лікарні, каплички, розташованої на подвір’ї ЦРЛ, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, управління агропромислового розвитку РДА, районного центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування, районного методичного центру народної творчості, військового комісаріату, центральної районної бібліотеки, відділення банку «Аваль», відділень «Укртелекому» та «Укрпошти», районного споживчого товариства, районного суду, аптеки №87 ПОКП «Полтавафарм», ветаптеки підприємства «Полтававетзоопромпостач», магазинів «Монарх», «Дюмані», «Будматеріали на Європейській», «Арсенал», «Канцтовариш», «Атлон», «Кулінічі», «Універмаг», «Гастрономчик», «Малятко», «Меридіан», ПП Ярова С. І., кафе «Неаполь», «Колінькова хата», «Інтер»,  «Дольче віта», ресторану «Перлина», перукарень «Наталья» і «Шанс», автозаправних станцій «Авіас» та «Полтаванафтопродукт», садиби О. М. Котелевця та Д. С. Сердюка. Окрема подяка підприємцю Олександру Івановичу Бехтеру, який надав допомогу в прикрашенні головної ялинки Великої Багачки.

 

  Останнім часом у Великій Багачці та інших населених пунктах громади почастішали випадки нападів собак на перехожих, в тому числі дітей. У всіх відомих випадках таких нападів йдеться не про безпритульних тварин, а про собак, які утримуються громадянами та були відпущені чи втекли з домогосподарств. У зв’язку із ситуацією, що склалася, селищна рада буде вживати передбачених законом заходів. Шановні жителі громади! Уникайте самовільного вигулу собак за межами ваших приватних територій. Вбережіть від небезпек як своїх співгромадян, так і самих тварин.

 

  В інформаційному бюлетені №2(50) серед суб’єктів господарювання, які надавали допомогу селищній раді в розчищенні улиць та проїздів від снігу помилково не було назване прізвище голови фермерського господарства Геннадія Шпирни. Приносимо вибачення Геннадію Івановичу і виправляємо допущену помилку.

 

  17 січня у Великій Багачці сталося два серйозних пориви на водогінних мережах (вулиці Шевченка та Європейська). Відділ благоустрою селищної ради надав допомогу працівникам підприємства «Миргородводоканал» під час виконання земляних робіт. Завдяки спільним старанням протягом 17—18 січня пориви були ліквідовані, водопостачання домогосподарств, організацій та суб’ктів господарювання відновлене.

 

Хай вам щастить!

 

ПРЕС-СЛУЖБА ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ        

                                                                               шеф-редактор Анатолій КАРПОВ                 

                                                                                                 

                                                                                                             

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь