A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень №66

Дата: 10.05.2017 09:30
Кількість переглядів: 689

                                                                              РІДНЕ СЕЛИЩЕ

                                                              Інформаційний бюлетень № 18 (66)

                                                                                    27.04.2017                                                         

 

24 квітня до лав Збройних Сил України вирушили служити воїни строкової служби, жителі Великобагачанської громади Іван Пушкарьов та Анатолій Писаренко. Працівники військового комісаріату вручили призовникам цінні подарунки від Великобагачанської селищної ради.

 

22 квітня в приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи відбулася відкрита першість Великобагачанської об’єднаної територіальної громади з шахів і шашок. Серед учасників змагань були депутат селищної ради Олександр Макаренко, працівники виконавчих органів селищної ради Анатолій Карпов і Олег Онищенко, працівник КП «Великобагачанський житлосервіс» Ігор Кудря. Переможцями і призерами першості громади стали: серед шахістів — 1. Тагір Юсупов 2. Анатолій Карпов 3. Олександр Макаренко; серед шашкістів — 1. Валерій Бут 2. Григорій Журавель 3. Олег Онищенко. Переможці та призери нагороджені дипломами селищної ради та цінними призами, які вручив селищний голова Юрій Саковський. Дякуємо депутату селищної ради Геннадію Грибоводу, директору ДЮСШ Геннадію Варченку, спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктору Недайкашу за матеріальну та організаційну підтримку змагань.

21 квітня відбулася двадцять шоста сесія сьомого скликання селищної ради. До порядку денного були внесені 32 питання та «Різне». Сесія підтримала рішення про виділення коштів для погашення заборгованості колишнього комбінату комунальних підприємств перед ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України»; про виділення коштів на придбання подарунків для випускників дошкільних навчальних закладів; про виділення коштів на поточний ремонт рентгенодіагностичного кабінету центральної районної лікарні та капітальний ремонт приміщення управління Державної казначейської служби. Ряд інших звернень розпорядників були розглянуті з пропозицією звернутися повторно за підсумками виконання місцевого бюджету за перше півріччя 2017 року. Сесія внесла зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2017 рік, Програми підтримки забезпечення обслуговування бюджетів та оперативного управління бюджетними коштами, Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю. Сесією також розглянутий ряд земельних та інших, віднесених до її компетенції, питань.Представниця районного бюро правової допомоги населенню Лариса Шарко поінформувала про діяльність цієї установи в справі допомоги жителям громади.

 

У приміщенні районного методичного центру народної творчості відбулася зустріч виборців з кандидатами на посаду селищного голови об’єднаної територіальної громади. Кожен із кандидатів, хто згодився на участь у зустрічі, мав можливість довести до присутніх свою передвиборчу програму та надати відповідь на найбільш актуальні питання, які хвилюють жителів громади.

 

Продовжується завезення щебеню для дорожньо-ремонтних робіт із гірничо-збагачувального комбінату, що в Горішніх Плавнях. Чергові порції будматеріалів завезені до Затону, Байраку, Довгалівки та на склад колишнього комбінату комунальних підприємств.

Дякуємо жительці Великої Багачки Тамарі Туннік за надану відділу благоустрою селищної ради фарбу, з допомогою якої виконані ремонтні роботи на огорожі проїжджої частини на розі вулиць Європейської та Каштанової у Великій Багачці.

 

26 квітня у Сквері жертв Чорнобильської катастрофи відбулися жалобні урочистості з нагоди чергової річниці аварії на Чорнобильській АЕС. В цих урочистостях брали участь і поклали квіти до пам’ятника заступник селищного голови Анатолій Каленіченко і голова селищної громадської організації ліквідаторів Чорнобильської катастрофи Володимир Лясовий.

 

Завдяки матеріальній та організаційній підтримці члена виконкому селищної ради Володимира Журавля розпочалися ремонтно-опоряджувальні роботи на пам’ятнику загиблим воїнам у Байраці. Виконання робіт буде завершене до Дня Перемоги.

 

25 квітня працівники відділу благоустрою селищної ради виконали асфальтування алей на Меморіалі Солдатської Слави. Також того дня розпочався ямковий ремонт дорожнього покриття на вулицях Шевченка та Каштановій у Великій Багачці. Відновлений рух транспорту по парній стороні «двосторонки» (бульварі) вулиці Шевченка. Дякуємо працівниками відділу благоустрою селищної ради, які не рахуючись із особистим часом робили все можливе, щоб якнайшвидше виконати ремонтні роботи: Владиславу Третяку, Івану Кіяшку, Леоніду Маслову, Ігорю Лукашу, Олександру Матвієнку, Володимиру Білику, Миколі Пилиповичу, Василю Казюці, Олександру Бульвіну, Сергію Михайленку, Станіславу Сергійцю. Дякуємо працівникам Красногорівської філії ПАТ «Полтаваобленерго» (начальник Олександр Сонич) та районного споживчого товариства (голова Олексій Романченко) за надане ресурсне забезпечення. Дякуємо за сприяння жителю Великої Багачки Юрію П’ятницькому.

 

На прохання жителів селища та за погодженням з органами екологічного контролю видалені 2 аварійні дерева на водовідвідній канаві біля вулиці Шевченка.

 

29 квітня стартує розіграш чергового Кубка району з футболу. В ньому беруть участь наступні пари команд: Степанівка — Радивонівка, Багачка Перша (Семенівка) — Велика Багачка, Гоголеве — Довгалівка, Устивиця — Білоцерківка. Ігри розпочнуться о 16 годині на полях команд, названих першими.

 

Офіційні, неофіційні свята і пам’ятні дати наступного тижня:

1 травня — Свято весни і праці.

3 травня — Всесвітній день свободи друку; Всесвітній день Сонця.

5 травня — Міжнародний день боротьби за права інвалідів; Міжнародний день акушерки.

7 травня — День радіо.

 

За інформацією районного відділу Державної реєстрації актів цивільного стану, з 13 по 27 квітня відділом зареєстровані 1 народження, 3 смерті та 1 розлучення.

 

30 квітня — Перші вибори селищного голови та депутатів Великобагачанської об’єднаної територіальної громади

 

Хай вам щастить!

ПРЕС-СЛУЖБА ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ        шеф-редактор Анатолій КАРПОВ                                                                            

 

                                                                                                                                                

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь