Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 5

Дата: 03.03.2016 09:06
Кількість переглядів: 873

               

  Любі жінки!
Колектив Великобагачанської селищної ради щиро вітає вас зі світлим святом 8 Березня! Нехай життя кожної з вас буде сповнене миру і злагоди, сімейного добробуту, любові і взаєморозуміння, а радісний дитячий сміх повсякчас зігріває ваші душі своїм теплом. Зі святом! 
  24 лютого у приміщенні селищної ради відбулися збори керівників організацій і установ. Говорили про необхідність відновлення практики так званих «чистих четвергів». Умовилися, що кожна з організацій та установ щотижня присилатиме людей, котрі працюватимуть задля благоустрою селища. Вже наступного дня, 25 лютого, відбувся перший такий захід. У ньому взяли участь: від лікарні – 2 чоловіків і 1 жінка; від бібліотеки – 1 жінка; від пошти – 1 жінка; від сільськогосподарського управління – 3 чоловіків і 3 жінок; від районної ради – 1 чоловік; від управління юстиції – 1 чоловік. Жінки фарбували поминальні столи, які згодом буде встановлено на кладовищах селища, а чоловіки вирубували гілки і хащі, що псують естетичний вигляд селища. В результаті роботи було вивезено чотири причепи гілок.
  25 лютого відбулися також збори ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Розглядали організаційні, кадрові та фінансові питання. Головою Великобагачанської селищної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) обрали Шендрика А. Г., казначеєм став Дзюбенко М. І.
  26 лютого прибув із робочим візитом голова Полтавської обласної ради Біленький О. Ю. Він провів особистий прийом громадян та зустріч із активом, на якій були присутні керівники і працівники мало не всіх організацій та установ Великої Багачки, а також голова райдержадміністрації, голова районної ради, селищний і сільські голови. Біленький О. Ю. говорив про необхідність прислухатися до проблем і прохань людей, оперативно вирішувати нагальні проблеми. Закликав присутніх ставити питання, розповідати про проблеми, що турбують.
  Голова обласної ради мав зустріч із селищним головою Саковським Ю. Б. Обговорювали питання екологічного стану селища, очистку річки Псел. Селищний голова просив звернути увагу на наукове дослідження Великобагачанського ставка, посприяти вирішенню питання з полігоном твердих відходів. Очільник облради зазначив, що поділяє стурбованість місцевої влади питанням життєздатності санаторію «Псел», оскільки це значним чином впливає на наповненість не лише селищного, а й районного бюджету. Наголосили на необхідності фінансування ремонту каналізації Великобагачанської загальноосвітньої школи. Нагадаємо: ремонт ґанку і заміна вікон у школі стали можливі саме за підтримки облради. Загалом, робочий візит, за словами самого Біленького О. Ю., був дуже плідним.
  27 лютого відбувся заключний концерт аматорських колективів – переможців творчих оглядів аматорських колективів Великобагачанського району «Пісенні барви рідного краю», який проходив у рамках обласного фестивалю «Слався, мистецька полтавська родино!», присвяченого 25-річчю незалежності України. Глядацька зала була заповнена вщерть. Серед гостей були присутні представники управління культури Полтавської облдержадміністрації. Перед початком концерту селищний голова Саковський Ю. Б. та секретар селищної ради Срібна Л. О. привітали колективи художньої самодіяльності Бутоводолинського сільського клубу.
  28 лютого селищний голова та депутат районної ради Живолуп А. П. відвідали Варвару Давидівну Писаренко – жительку с. Довгалівка. Вона передала для воїнів АТО 30 пар шкарпеток, які зв’язала власноруч. Восени 2015 року пенсіонерка вже передавала на фронт шкарпетки, того разу їх було 70 пар. Селищна рада, солдати і їхнє командування висловлюють найщирішу подяку Варварі Давидівні за її небайдужість і посильну допомогу армії.
  Нагадуємо, що27 лютого минуло 5 років з дня смерті поета, письменника, краєзнавця, факелоносця олімпійського вогню, патріота Великобагачанщини Данька П Г. 28 лютого з нагоди вшанування пам’яті померлого відбулося покладання квітів до пам'ятної дошки, встановленої на його честь.

      Стежте за наступними випусками!

Прес-служба Великобагачанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь