A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 4

Дата: 03.03.2016 08:58
Кількість переглядів: 885

                 До вашої уваги новини від Великобагачанської селищної ради.

  Нещодавно Великобагачанська музична школа поповнилась трьома музичними інструментами. За це висловлюємо подяку родині Бандура М. Г. – музиканта, викладача по класу баяна, керівника і хормейстра музичного колективу. 28 січня цього року його дружина Колесникова Т. І. передала у музичну школу для навчання бандуру і кнопочний акордеон, а 1 лютого – акордеон «Stradella» італійського виробництва.

  Повідомляємо, що 18 лютого «Великобагачанським райавтодором» розпочато ямковий ремонт автодоріг «холодним» асфальтом. Наразі частково відремонтували вул. Каштанову (колишня вул. Леніна), вул. Шевченка, та вул. Жовтневу. Планується подальший ямковий ремонт доріг селища.

  Також у цей день відбулося засідання виконавчого комітету, де дільничний інспектор, майор поліції Падусенко О. В. звітував про стан злочинності на території Великобагачанської селищної ради. Варто відзначити, що на початку минулого тижня інспектор особисто призупинив розпиття спиртних напоїв біля дитячого садочка. Із особами, які брали у цьому участь, було проведено виховну бесіду і складено протокол.

  19 лютого відбулося засідання 6 сесії VІІ скликання Великобагачанської селищної ради. Перед початком засідання селищний голова виконав приємну місію: нагородив переможців конкурсу малюнків «Велика Багачка очима підлітків». Конкурс відбувся за активної участі члена виконкому Яценко О. В. Президент учнівського комітету Якименко Тетяна, автори малюнка-переможця Никін Анна та Вовчок Богдана отримали дипломи та заохочувальні премії. Не залишилися без уваги і вихованці початкової школи. Серед учнів 2-4 класів було проведено конкурс малюнків «Якою я хочу бачити Велику Багачку», у ньому взяла участь 21 дитина. Комісія прийняла рішення відзначити кожного з учасників, оскільки на всіх малюнках зображено актуальні проблеми селища. Юні художники одержали солодкі призи.

  За клопотанням селищної ради було відзначено керівників господарств та установ, які взяли активну участь у ліквідації наслідків стихійного лиха січня 2016 року – снігопаду. Подяки, підписані начальником ГУДСНС України в Полтавській області Салогубом В. А., вручив начальник РС ГУДСНС України в Полтавській області Гайворонський С. В. До нагородження представили Семуку Р. І, Козицького М. В., Шпирну Г. І., Луценка О. І., Балюка С. Д., Черевка О. В., Живолупа О. М., Журавля В. П.

  Також відзначаємо, що селищний голова передав до Великобагачанського музею бронежилет воїна АТО, який тепер можуть побачити всі бажаючі.

  На засіданні сесії із доповіддю виступив начальник поліції Великобагачанського району Курись Ю. Г., після чого депутати затвердили Комплексну програму профілактики правопорушень на території Великобагачанської селищної ради на 2016-2020 рр. Програма передбачає, серед іншого, встановлення камер відеоспостереження на вулицях селища. Планується, що дані з цих камер надходитимуть на пульт управління у Великобагачанському відділку поліції. Також сесією було затверджено Положення про підрозділ Великобагачанської місцевої пожежної охорони з метою організації спільної діяльності МПО та державного пожежно-рятувального підрозділу на території Великобагачанського району. До того ж, прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги двом учасникам АТО, що звернулися з таким проханням до селищної ради.

  Розглянувши звернення Великобагачанського відділу освіти та батьків, депутати прийняли рішення про виділення 92 тисяч гривень на безкоштовне харчування дітей 1-4 класів. Селищна рада також прийме дольову участь у ремонті першого поверху Центральної районної лікарні і надасть часткову допомогу КП «Районний центр первинної медико-санітарної допомоги» в оплаті природного газу, що використовується для опалення фельдшерсько-акушерських пунктів у с. Бутова Долина та с. Довгалівка.

  21 лютого у с. Затін пройшли змагання з підльодного лову. Сонячна погода та чудовий настрій сприяли створенню святкової атмосфери. Глядачі й учасники отримали масу задоволення і позитивних емоцій. Учасники завзято змагалися за призові місця. Врешті, перше місце виборов Рябко Іван, який упіймав риби на 430 г., йому дістався головний приз від Великобагачанської селищної ради. Друге місце завоював Приходько Валерій, його риба заважила 320 г; третє – Колесник Іван, який виловив риби на 220 г. Найстаршим учасником змагань став Убийвовк Олександр Федорович, наймолодшою учасницею була 9-річна Алі Жасмін. Приз «За жагу до перемоги» отримав Гаркуша Максим. Призери кожної з номінацій були нагороджені.

  Великобагачанська селищна рада висловлює подяку Проскурі В. І., котрий займався організацією змагань, а також приватним підприємцям, що взяли участь у фінансуванні заходу, а саме: Лобуру О., Мальку О., Шестірякову В. та магазину «Рибачок».

                Стежте за наступними випусками!

Прес-служба Великобагачанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь