A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 15

Дата: 03.06.2016 08:39
Кількість переглядів: 904

Р І Д Н Е  С Е Л И Щ Е

І н ф о р м а ц і й н и й  б ю л е т е н ь  № 15

      В населених пунктах  Великобагачанської селищної ради відбулися заходи з відзначення  Дня Перемоги в Великій Вітчизняній війні. В селах Довгалівка, Байрак,  М. Решетилівка, Затон , Бутова Долина пройшли мітинги за участі селищного голови  Ю.Б. Саковського та депутатів селищної ради  Макаренко О.А., Живолуп О.М., депутата Великобагачанської районної ради Живолуп А.П., та заступника директора ТОВ «Великобагачанський комбікормовий завод»  Могильного О.В.. В селищі Велика Багачка до могил загиблих воїнів було покладено квіти.

     11 травня під керівництвом членів шкільного парламенту (Якименко Т.,президент) були проведені роботи у сквері «Ювілейний», а саме: очищення пішохідних доріжок від бур’яну, фарбування лавок, дитячого майданчика, білування дерев . Ми висловлюємо щиру подяку дітям, які приймали участь у толоці, директору школи  Марченко Л.М., та члену виконкому Яценко О.В..

      Дякуючи приватному підприємцю  Шестірякову С.І. поновлений напис      «Красуне Велика Багачко,  тобі – 412 років!»  на стадіоні  «Колос».

     Продовжуються роботи по благоустрою селища. Постійну допомогу  у скошуванні трави та бур’яну надає приватний підприємець Ігнатенко М.М.,   Центральна районна лікарня (Гавловський Л.О.), управління праці та соціального  захисту населення (Горбань М.Г.). В черговий раз підгорнуто сміття  на полігоні твердих відходів. З метою дестабілізації  екологічної ситуації  було  дві спроби підпалу сміття. Пожежі локалізовано. Винні знайдені.

     7 травня відбулася перша в цьому році гра учнів ДЮШС на першість району з футболу в селі Семенівка. Команда отримала поразку. 14 травня на стадіоні «Колос», що  у селищі Велика Багачка   о 17.00. відбудеться  футбольний матч на першість району  між командами ДЮШС  та ФК «Довгалівка». Запрошуємо Вас переглянути футбол!

     В’їздний знак  «Велика Багачка» пофарбовано  дякуючи приватному підприємцю Шестірякову В.А., який надав для цього допомогу.

    11 травня у шахово – шашковому клубі у м. Полтава відбулись змагання серед депутатів місцевих рад з шах та шашок. Честь Великобагачанської селищної ради захищали депутати  Андріященко С,Д. та Макаренко О.А..

      У зоні відпочинку біля санаторія «Псьол»  облаштована  нова  урна та відремонтована стара.

       Висловлюємо подяку жителю селища Велика Багачка Могильному О.В. за підтримку футбольної команди ДЮШС.

       Селищна рада звернулась до Великобагачанської ЗОШ  І – ІІІ ступенів з проханням пошуку матеріалів щодо видатних людей – випускників школи.

       Завершені роботи  по вуличному освітленню вулиць Шепеля Івана, Черкаса, Чекалових, Набережна і Карла Лібкнехта.

 

Стежте за наступними випусками!

Прес-служба Великобагачанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь