Великобагачанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Інформаційний бюлетень № 14

Дата: 03.06.2016 08:37
Кількість переглядів: 1024

Р І Д Н Е   С Е Л И Щ Е

 

Інформаційний бюлетень    № 14

  Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, трудівники тилу,солдатські вдови,діти війни!

Ваша  стійкість, мужність , самовідданість на полях битв і на трудовому фронті  в ім’я   Перемоги над фашизмом – істинний приклад героїзму для нащадків.  Ми  в свою чергу  зробимо все для того,щоб нинішні покоління були гідними  своїх славних дідів та прадідів.

              Дорогі ветерани, дозвольте низько вклонитися вам і від усього серця привітати вас   з величним святом – Днем Перемоги.

           Побажати  вам  і вашим   родинам   міцного здоров’я, миру і злагоди, родинного благополуччя,  щастя.

     За дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу,

     з великою  повагою     селищний голова      Ю. Саковський.

 

         На минулому тижні  відбулися засідання  виконавчого комітету та сесії селищної ради, де було розглянуто ряд питань ,зокрема, про виділення коштів  для  вирішення соціально-побутових умов учасникам  бойових дій Великої Вітчизняної війни та учасникам АТО, на харчування дітей в оздоровчий період,

придбання подарунків випускникам ДНЗ,інші бюджетні питання. Також  було розглянуто питання  найменування  скверів  в селищі Велика Багачка: сквер біля стадіону з ініціативи шкільного парламенту  отримав назву  «Молодіжний»,   в районі ставка,  в центрі селища , підтверджена назва «Ювілейний»,  сквер «Чорнобильської катастрофи».  Розглянуто земельні питання  та питання підготовки  до святкування Дня Перемого в  населених пунктах  селищної ради.

             27 квітня ц.р. відбулося засідання Асоціації міст, в якому взяв участь селищний голова Ю.Саковський. Було розглянуто питання  роботи відділів з надання адміністративних послуг при виконкомах сільських та селищних рад.

   Протягом  минулого тижня  селищна рада продовжила   роботу по  прибиранню селища.  Спільно   з керівниками   підприємств, установ та організацій   райцентру проведений великий обсяг робіт по прибиранню вулиць та скверів селища. Завдяки наданій допомозі  фермера Луценка О.І  проведено полив саджанців  липи по трасі Миргород-Велика Багачка від автозаправної  станції  «АВІАС» та  беріз на схилі по вул. Чекалових   робітниками   з благо-устрою  РЦЗ за  сприяння  керівництва  РС ГУДСНС (начальник Гайворонський С.В.).  Працівники відділу освіти, спорту та молоді  РДА  приймали участь у   побілці дерев по трасі Велика Багачка – Красногорівка .

5 травня  працівники районної державної адміністрації, центральної районної лікарні, дільниці  «Миргородводоканал» , райвійськкомату, КЗ «Вели-

кобагачанський   РЦ ПМСД», робітники з благоустрою на громадських роботах  провели очистку бордюр  та вивезення сміття по вул.  Шевченка  від магазину «Мінімаркет»   та прибирання в сквері «Ювілейний».

          Продовжуються роботи по  встановленню та   відновленню  вуличного

освітлення. Такі роботи  були виконані   по  вулицях Черкаса, Каштанова, Шепеля Івана.   Відновлено завдяки керівнику по ослуговуванню шлюзу   на річці  Псел (в’їзд у Велику Багачку) Таракаю В.В.  освітлення даного об’єкта,на жаль  вже ввечері було зафіксовано спробу  пошкодження даних ліхтарів браконьєрами , які проводять незаконний вилов риби біля шлюза.

       Виконавчий комітет дякує Романченку О.Г., голові  правління  райспожив- спілки та Якименко  В.Ф.(ПП Якименко) за організацію харчування  працівни-ків ПП « Вуличне освітлення».

           Член виконавчого комітету , голова фермерського господарства «Гермес» Хорольський  Б.О. надав допомогу в очищенні пляжу в районі санаторію «Псьол» та спортивного майданчика  Великобагачанської  ДЮШС біля кафе «Едем».

          Проведений ямковий ремонт фрезоматеріалом  дороги  Бутова Долина –Кір’яни. Біля громадського туалету    (територія РЦНТКДР) працівниками відділу благоустрою  закладено квітник.

Приватний підприємець Олена Булига  облаштувала лавочками  т а навела лад  на прилеглій території біля магазину   «Фортуна» , а депутат Ярошенко Сергій Миколайович   виконав роботи по   реконструкції погруддя  Т.Г. Шевченку.

На кладовищі с. Затон з ініціативи  селищного депутата Сидоренка С.Г.  жителями  села  проведені роботи по  його  прибиранню та встановленню  поминальних столів та лавок наданих селищною радою.

  В ході підготовки до відзначення  Дня Перемоги      проведені роботи по приведенню в належний стан пам’ятників та могил загиблих воїнів   в роки Великої Вітчизняної війни  на території населених пунктів  селищної ради.

Висловлюємо щиру подяку    директору Великобагачанського спортивно-технічного клубу ТСОУ Бандуру А. В. та інструктору Щербині  С.В., Великобагачанській ЗОШ І-ІІІ ст. за  організований автопробіг  по місцях захоронення  загиблих воїнів на території селищної ради.

                              Стежте  за наступними випусками!

  

Прес-служба Великобагачанської селищної ради

                                         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь